Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Готелі «Київська Русь» і «ТуСтань» в Східниці: особливості та переваги

Готелі «Київська Русь» і «ТуСтань» в Східниці: особливості та переваги

Східниця є одним з найпопулярніших курортних міст України. Розташовуючись в Львівській області, він захоплює всю красу гір і густих вічнозелених лісів. Відпочинок в Східниці – унікальна можливість возз'єднатися з природою, відчути найчистіше повітря і насолодитися ароматами карпатських трав.

Курортне містечко дивує своєю інфраструктурою і достатком цікавих місць. Тут є готелі, гостьові котеджі, магазини, салони краси, парки та кінотеатри. Туристи нерідко відвідують готель «Київська Русь» в Східниці, оскільки дане місце вражає своєю величчю. Не менш популярний санаторний комплекс «ТуСтань» в Східниці, адже тут є все для комфортного відпочинку й ефективного оздоровлення.

Готель Київська Русь: короткий огляд

За роки свого існування санаторій «Київська Русь» в Східниці завоював безліч нагород і премій, а саме: «Вибір країни 2020 року», «Лідер галузі 2019», «ТОП-10 кращих готелів України», «Кращий готель Східниці» та інші. Щоб відповідати високому статусу, адміністрація комплексу докладає чималих зусиль.

Розташований комплекс в мальовничій зоні курортного міста. Головна його перевага – сучасний СПА центр, на базі якого працює два басейни, джакузі, інфрачервона сауна, фінська лазня, масажний і косметологічний кабінет. У літню пору під відкритим небом гості зможуть позайматися пілатесом, йогою або медитацією. Як виглядає «Київська Русь» в м Східниця, Ви зможете дізнатися на сайті компанії Карпати Круїз, пройшовши за посиланням https://karpatykruiz.com.ua/shidnytsia/hotels/kyivska-rus.html.

Готель «ТуСтань»: номерний фонд, умови проживання

Номерний фонд готелю «ТуСтань» в Східниці включає 45 вишуканих номерів високого рівня комфортності. Кожен з них оснащений інтелектуальною системою обігріву та кондиціонування, тому в будь-який час року тут дуже зручно. У кожній кімнаті застелене якісне килимове покриття, що додає домашнього затишку.

Для комфортного проживання пропонуються номери класу «стандарт», «покращений», «напівлюкс» і «люкс». В кожному номері є ванна кімната з душовою кабіною або ванною. Більшість номерів мають вихід на балкон. Що ще пропонує «ТуСтань» в м Східниця, Ви дізнаєтеся на сайті https://karpatykruiz.com.ua/shidnytsia/hotels/tustan.html.

В санаторії є СПА, в якому є кілька басейнів, джакузі та сауни. На вулиці є дитячий басейн з теплою водою. На території комплексу працює ресторан, тренажерний зал, кабінет естетичної медицини і центр прокату велосипедів.

Відпочинок з дітьми в Східниці: розваги та зручності

Для маленьких гостей в санаторіях Східниці приготовлено багато сюрпризів:
  • дитячі розважальні кімнати;
  • майданчики на вулиці з гірками і батутами;
  • теплі басейни;
  • екскурсії містом;
  • спеціальне дитяче меню.
Батькам немає приводу хвилюватися за своїх дітей, адже весь час вони будуть під наглядом досвідчених нянь та інструкторів.

Розцінки в Східниці: від чого залежить ціна на відпочинок

Вартість путівки в Східницю залежить від сезонності, престижності готелю і категорії номера. Найчастіше в базовий тариф входить проживання, харчування та первинна консультація лікаря.

Санаторії з рейтингом 5* та 4* можуть запропонувати розмаїття послуг і зручностей, за які не потрібно платити. Наприклад, відвідування СПА дозволено всім гостям без винятків. Детальні тарифи можна уточнити у туроператора або безпосередньо у представників санаторно-оздоровчого комплексу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас