Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Creaenter.org: цікаво про створення світу для дітей та дорослих

Creaenter.org: цікаво про створення світу для дітей та дорослих

Чи існували на Землі дракони? Куди та чому зникли динозаври? Дарвін чи Біблія – як зародилося життя на нашій планеті? Відповіді на ці та величезну кількість інших питань щодо зародження нашого світу ви знайдете на сайті https://creacenter.org/uk, створеному Креацентром Планета Земля.

Ресурс creacenter.org – це джерело цікавої та правдивої інформації про створення нашого світу, зародження життя на планеті Земля та його еволюцію. Дана тема розглядається з різних точок зору та теорій і подається у вигляді цікавих статей, написаних простою мовою. Читаючи їх, ви зможете не тільки поповнити власну скарбничку знань захопливими фактами, а й розповісти малечі більше про те, як з’явилися ми, люди, а також інші істоти на нашій планеті – як існуючі досі, так і ті, про яких ми вже можемо тільки читати.

Трохи про проєкт Креацентр Планета Земля

Креацентр Планета Земля – це просвітницька спільнота, що має на меті досліджувати наукові факти про наш дивовижний світ і розповідати їх нам у доступній формі, привити любов до науки дітям та молоді, створити просвітницький креацентр у Львові, а також відкрити крутий музей з масштабними експозиціями.

Якщо ж говорити про глобальні цілі проєкту Креацентр Планета Земля, вони як мінімум заслуговують на увагу, а як максимум – на вашу підтримку, адже серед них:

- створення великої експозиції з мамонтом, скелетами динозаврів, а також інших давніх тварин – аналогів такої досі нема в Україні;

- облаштування інтерактивних секцій для дітей та підлітків, з якими тут же працюватимуть волонтери та науковці;

- підготовка медіа-студії для запису якісного відео- та аудіоконетенту, а також спіч-корту для проведення лекцій, дискусій і обміну думками;

- на додаток – палеокрамниця, де можна буде придбати унікальні тематичні сувеніри.

Безумовно, проєкт Креацентр Планета Земля вартий бути реалізованим і принесе неоціненну користь нашим дітлахам і суспільству в цілому. Більш того, ви можете посприяти цьому, пожертвувавши кошти на його розвиток. На сайті creacenter.org ви знайдете інформацію про можливі способи допомоги (фінансової і волонтерської), а також про суми необхідних і вже зібраних коштів на реалізацію проєкту.

А що ж цікавого на сайті creacenter.org?

Портал creacenter.org – це справжнісінька скарбничка неймовірно цікавої та корисної інформації, яка розглядає створення життя та важливі процеси, які відбувалися на нашій планеті з різних точок зору та теорій. При цьому інформація подається дуже зрозумілою мовою, що сподобається і дорослим, і дітлахам. Та й самі заголовки вже інтригують!

Це лише деякі з тем (та далеко не всі), які можуть бути цікаві вам і вашій малечі:

- вік Землі;
- динозаври;
- космос;
- антропологія;
- геологія;
- псевдовчення та теорії змов.

Також на сайті creacenter.org ви зможете переглядати цікаві відео і скачувати книжки, щоби дізнаватися ще більше захоплюючих і науково підтверджених фактів у зручній для вас формі. Занурюйтесь, адже знати про нашу планету варто більше кожному з нас!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас