Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати ідеальний одяг для дому своїм дітлахам

Як вибрати ідеальний одяг для дому своїм дітлахам

Після ряду локдаунів стильний і зручний домашній одяг став маст-хевом кожного гардеробу. Не виняток і наші дітлахи, які також із задоволенням носять комфортні трикотажні сети по дому та на прогулянки. Такі обновки актуальні зараз і не перестануть бути доречними у майбутні сезони. А ще гарний домашній костюм чи піжамка стане чудовою ідеєю подарунка на Святого Миколая чи Новий Рік.

Якщо ви підшукуєте стильні обновки дітлахам для дому, обов'язково загляньте на сторінку https://kosta.ua/divcatkam/ – тут ви зможете вибрати красиві та комфортні костюми, піжамки та нічні сорочки для дівчаток, а також для хлопчиків, перейшовши у відповідний розділ. При цьому ціни дуже приємно порадують вас. А зробити найкращий вибір вам допоможуть наші поради.

Домашній одяг для дитини – що вибрати?

Бавовняний трикотаж – найкращий вибір!

Насправді, це дійсно важливо: дітлахи вдома не сидітимуть на місці. Тому їхній домашній одяг має тягнутися, щоб забезпечити повну свободу рухів. Бавовняний трикотаж і джерсі стануть найкращим вибором, коли йдеться про дитячий одяг для дому. У бавовні комфортно, вільно та досить тепло. І не варто лякатися мінімальних домішок синтетики – через неї речі служитимуть довше.

Хороша посадка важлива

Нікому не комфортно в одязі, який постійно крутиться або підскакує. Тому вибирайте дитині одяг для дому, який підходитиме за розміром і добре сидітиме по фігурі. Комплекти зі штанами чи шортами та подовженою футболкою – ідеальне рішення для домашнього дозвілля.

Піжама – на цілий день

Хто сказав, що у піжамці не можна провести цілий день? Наприклад, якщо у вас запланований лінивий вихідний, малеча може навіть не переодягатися. Придбайте на такий випадок милі та зручні комплекти, які самі по собі вже будуть задавати потрібний настрій.

Нічого зайвого

Тісний одяг, що щільно облягає, не підходить дітлахам, але також надто вільні речі – не найкращий вибір. Такий одяг постійно заважатиме, як і речі з безліччю деталей або пишними елементами. Вдома дитині має бути зручно і грати, і займатися важливими справами, і відпочивати. Тому при виборі домашнього одягу дитині дотримуйтесь простоти, комфорту та, обов'язково, розмірної сітки.

Вдома багатошаровість також актуальна

Теплі светри здаються вдалим вибором на зимовий період, проте малеча навіть вдома поводиться дуже активно, тож чадо напевно проситиметься переодягтися у щось легше. Щоб адаптуватися до активностей та спокійного дозвілля було максимально просто, одягайте дитину багатошарово: майка чи футболка, лонгслів, кардиган чи легкий світшот.

Вибираючи дитячий одяг для дому просто так чи в подарунок, обов'язково завітайте до інтернет-магазину kosta.ua. Асортимент, запропонований тут, неодмінно надихне вас на покупку обновочок та створення стильних і комфортних домашніх образів для ваших маленьких модників.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас