Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Правильні меблі для дитячого садка – які вони?

Правильні меблі для дитячого садка – які вони?

У дитячому садку дитина проводить чимало часу. Це її перше навчальне середовище, тому воно, звичайно ж, має бути «здоровим», комфортним, ергономічним і естетично привабливим. Важливу роль в облаштуванні такого простору грають меблі. Як їх обирати та де краще замовляти?

В Україні меблі для дитячих садків пропонує низка виробників, але її якість від бренду до бренду може різнитися. Якщо ви хочете бути впевненими в якості такої важливої покупки, завітайте на сторінку https://hator-m.com/mebel-dlya-detskih-sadov/detskie-stoly/ – дитячі столи, представлені тут, ідеально підійдуть для облаштування дитячого навчального простору. Вони мають всі необхідні характеристики безпеки, ергономічності та естетики, про які ми поговоримо далі.

Якими повинні бути меблі для дитячого садка?

Як ми вже говорили, є три найважливіші аспекти вибору меблів для дитячого садка – це характеристики, яким вони обов'язково повинні відповідати:

1. По-перше, безпека. Безпеці дитячих меблів, у тому числі і для дитячого садка, завжди варто приділяти максимум уваги. Вони повинні бути виконані з міцних матеріалів, що не містять небезпечних сполук. Меблі для дитсадків від компанії Хатор-М виготовляються з ДСП або МДФ та металевих каркасів, після чого фарбуються порошковою фарбою, що створює міцне покриття та є безпечною для малечі.

2. По-друге, ергономічність. Столи та стільці для дитячого садочку повинні бути зручними та сприятии здоровому розвитку хребта і м’язів. Тому такі меблі повинні обов'язково підходити малюкам за зростом. Враховуючи, що дітлахи постійно ростуть, а кожен із них – у своєму темпі, Хатор-М пропонує столи для дитячих садків із регульованою висотою, що дає змогу облаштовувати максимально комфортні умови для навчання та розвитку малечі.

3. По-третє, естетика. Всі ми знаємо, що діти вбирають інформацію про навколишній світ усіма органами почуттів, у тому числі через зір. Тож меблі в дитячому садочку повинні бути ще й естетично привабливими. На сторінці https://hator-m.com/mebel-dlya-detskih-sadov/ ви знайдете саме такі предмети меблів – з простим та лаконічним дизайном, пофарбовані у приємні кольори, але не надто яскраві. Такі меблі для дитячого садка самі по собі стануть окрасою простору і неодмінно сподобаються дітлахам.

Якщо меблі для дитячого садка, то Хатор-М!

У вас є декілька хороших причин довіритися бренду Хатор-М при виборі меблів для дитячих садків:

• Всі меблі даного бренду мають всі необхідні сертифікати якості;

• Хороший асортимент, що включає меблі для навчальних та розвиваючих занять, для зберігання речей, для сну та ігрові меблі;

• Міцні та безпечні матеріали обробляються з використанням найсучасніших технологій;

• Продуманий ергономічний та функціональний дизайн, зручний для використання як одним малюком, так і групою дітей.

Вибираючи меблі для дитячого садка, рекомендуємо обов'язково заглянути на сайт hator-m.com. Тут ви знайдете все необхідне для облаштування навчального та розвиваючого дитячого простору – безпечного, функціонального, ергономічного та естетичного.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас