Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Нью Беланс – американська зірка амуніції для спорту

Нью Беланс – американська зірка амуніції для спорту

Коли настав час оновити спортивний гардероб, Нью Беланс – кращий вибір

Коли мова заходить про вибір спортивного одягу, на думку спадає кілька брендів. Ми схиляємось до New Balance, як експерта у своїй галузі. Заснована фірма була ще 1906 році. Вільям Райлі марив відкриттями та винаходами. Так він зміг розгледіти потенціал у будові курячої лапки, і його ноу-хау в якості спеціального супінатора з підтримкою п'яти стало справжнім хітом.

Аж до 50-х років він залишався основним продуктом фірми. Керівники не поспішали розвивати асортимент та масштабувати бізнес, представивши лише одну модель бігового взуття на базі своїх напрацювань. Все змінилося з приходом нового власника, який розумів, що фірмі не вистачає лише невеликого поштовху, щоб про неї заговорили по всій країні. Почав він із залучення амбасадорів, причому багато хто із задоволенням довірився багаторічному досвіду виробника та його бездоганній репутації. У результаті Нью Беланс став з'являтися на обкладинках журналів, отримувати престижні нагороди та експоненційно розвивати свій технологічний потенціал.

Головною метою марки є виробництво взуття для всіх. Якщо ви любите активний спосіб життя, не звикли до компромісів у питаннях якості та зручності – тоді ви ідеально вписуєтесь у цільову аудиторію лейблу. За багато років марка розробила і запровадила сотні технологічних нововведень, які використовуються в індустрії дотепер. Компанія регулярно модернізує свої розробки та представляє нові, щоб кожен ентузіаст міг відчути себе справжнім професіоналом. Асортимент New Balance дуже великий і різноманітний. Тут ви знайдете взуття для будь-яких видів активності. Особливо виробник спеціалізується на бігових кросівках, розробляючи їх для різних погодних умов та покриття.

Також незамінна у повсякденному житті і фірмова класика. У брендових товарах дорослішали вже кілька поколінь, і сьогодні лейбл продовжує вважатися стильним та сучасним серед модної молоді. Особливо цьому сприяють останні дизайнерські новинки у ретро-стилях 70-х та 90-х. Також варто відзначити незгасне прагнення бренду демонструвати бездоганну якість у кожному виробі. Дійсно високоякісні матеріали та акуратне виготовлення фірмових товарів забезпечують їхню відчутну перевагу перед конкурентами, і це безперечний плюс на користь бренду. Придбати оригінальну продукцію можна в мультибрендовому інтернет-магазині MD Fashion з доставкою по всій Україні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас