Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 причин, чому вам варто спробувати японську косметику вже зараз

5 причин, чому вам варто спробувати японську косметику вже зараз

За останні роки японська косметика набрала популярності далеко за межами рідної країни. Її обирають мільйони людей по всьому світу, і на це є дійсно достойні причини. Якщо ви досі не встигли випробувати на собі всі переваги японського догляду, вам варто розпочати знайомство з доглядаючою косметикою Японії вже зараз.

Вирішивши спробувати японську косметику, ми рекомендуємо завітати до магазину Yotsuba Japan. На сторінці https://yotsubajapan.com.ua/product-category/makeup/ ви зможете вибрати один або декілька доглядових продуктів і бути впевнені в їхній якості та оригінальності. А ми розповімо більше про те, чим косметика з Японії відрізняється від звичайної та обговоримо головні її переваги перед західними та мас-маркет аналогами.

5 причин спробувати японський догляд за шкірою

1. Новий рівень захисту від сонця Якщо ви намагаєтеся розробити для себе хороший антивіковий догляд, якісний захист від сонця матиме ключове значення. З віком вплив ультрафіолету послаблює водний бар'єр шкіри, що може стати причиною появи зморшок та пігментації. Згідно з дослідженнями, ультрафіолет є причиною 80% видимих ознак старіння шкіри.

До чого це ми? – До того, що у західної та японської косметики різний підхід до захисту шкіри від сонця. У західних країнах засмагла шкіра вважається привабливою, тоді як японці цінують максимально світлу, фарфорову шкіру. І для цього необхідний якісно інший захист від ультрафіолету.

Азіатська сонцезахисна косметика в принципі має більш легку, комфортну для повсякденного носіння текстуру. Вона не така жирна та не тече під макіяжем. Але саме японська косметика відрізняється найсильнішими та найнадійнішими SPF.

2. Інша філософія догляду за шкірою

Японський та Західний підхід до догляду за шкірою абсолютно різні:

• Якщо говорити узагальнено, західний догляд зосереджується на очищенні шкіри. Тому ми бачимо так багато пілінгів та пінок для вмивання, які роблять шкіру чистою «до скрипу», а також тоніків, що стягують пори, та упор на «oil-free» продукти.

• У японській косметиці фокус робиться на зволоженні замість агресивного очищення: до неї часто додаються поживні олії. Крім того, самі доглядаючі продукти відрізняються за своїм типом і консистенцією (есенції, місти, гель-креми).

3. Простіший склад кожного продукту

Коли йдеться про склад косметики, у японських засобах тренд йде на спрощення списку інгредієнтів. На відміну від західних та корейських доглядових продуктів, японці не додають до своєї косметики цілий коктейль рослинних екстрактів та інших компонентів. Це мінімізує ризик подразнень, запалень та інших реакцій шкіри і робить японські засоби для догляду найбільш м'якими і щадними, що особливо актуально для чутливої шкіри.

4. Величезна різноманітність

За своєю різноманітністю японська косметика не поступається ані західній, ані корейській. Щоправда, часто вона коштує дорожче, але така вартість більш ніж виправдана. Чи робите ви ставку на преміальні бренди, як Yotsuba, чи вибираєте продукти середнього сегменту, ви неодмінно оціните безперечні переваги японського догляду за собою.

5. Краще підходить вашій шкірі

Шкіра азіаток дуже різна, через що і японська косметика настільки різноманітна, щоб вирішувати всілякі проблеми зі шкірою. Додайте до цього простий і зрозумілий, максимально щадний склад і передові розробки японських виробників (адже ми всі знаємо, що вони завжди на крок попереду).

Підсумовуючи все це, легко зрозуміти, чому японська косметика настільки популярна зараз і продовжує завойовувати все більше шанувальників. Спробуйте і ви – можливо, новий крем, есенція або омолоджуюча олійка подарує якісно нову турботу про вашу шкіру.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас