Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитячий одяг - сучасний формат класичного комфорту

Дитячий одяг - сучасний формат класичного комфорту

Кожна мама намагається купити для своєї малечі тільки найкращий та найякісніший одяг. Зараз одягнути дитину можна легко та зручно, не витрачаючи час на довгі походи до магазинів та не виснажуючи малюка нескінченними примірками. Достатньо просто завітати в офіційний інтернет-магазин торгової марки «Bembi» за посиланням https://shop.bembi.ua/ та замовити все, що необхідно.

Одяг для дитини: яким він має бути?

Вибираючи дитячий одяг, не варто керуватись одним тільки зовнішнім виглядом речі, яка сподобалась. Вікові особливості та поведінкові фактори дитини визначають те, яким критеріям повинна відповідати її одежа. Це:
  1. Комфорт.
  2. Практичність.
  3. Якість.
Зручний одяг дає можливість дитині, яка прагне гратися, бігати та розвиватися, не обмежувати себе в рухах. Штанці не повинні сповзати, футболка – задиратись та м'ятися, а светр – «колотися». Шви придбаних речей повинні бути міцними, але не такими, які б тиснули, натирали чи обтягували тіло.

Під практичністю одягу розуміється можливість витримувати регулярне прання, під час якого речі не будуть втрачати колір та форму (розтягуватись чи «сідати»). Важливе значення також має фурнітура.

Що стосується якості, то особливу увагу слід звернути на тканину, з якої виготовлене вподобане вбрання, адже саме тканина є основою будь-якого текстилю.

Якісна тканина – запорука комфортного одягу

Найчастіше у пошитті різного виду дитячого вбрання використовуються тканини, основою яких є бавовна. Це:
  • супрем,
  • поплін,
  • фланель,
  • байка,
  • ситець,
  • репс.
В пошитті одягу для дітей також застосовуються інші трикотажні тканини, такі як: інтерлок, віскоза або велюр. Усі вони екологічні, а значить – безпечні, приємні на дотик та комфортні для тіла. В дитячій одежі в незначній кількості допускається наявність синтетичних волокон, адже окремі види синтетики мають деякі важливі властивості, які недоступні для натуральних тканин.

Практичність чи краса: що обрати?

Одяг для дітей завжди вирізнявся яскравістю кольорів та відтінків. Зараз крім палітри барв він має бути також стильним та сучасним. А мода не завжди означає якість. То чи варто жертвувати практичністю за рахунок краси? Однозначно ні!

Якими б гарними не були блузи для дівчаток чи джемпери для хлопчиків, якщо вони пошиті з синтетики чи іншого сумнівного матеріалу, від них варто відмовитись. Штучна тканина не пропускатиме повітря та не буде зігрівати. Дитина в ній буде потіти, адже тіло за відсутності вентиляції не матиме змоги вільно «дихати». А це може обернутись появою подразнення чи виникненням алергічних реакцій.

Купівля дитячого вбрання без примірки

Поряд з каталогом продукції хороший інтернет-магазин дитячого одягу завжди містить сторінку з розмірною сіткою. Саме вона допоможе батькам визначитись з розміром необхідних речей для своїх чад без примірки.

Проте досвідчені покупці рекомендують керуватись не тільки цифрами в таблиці, а і реальними замірами наявного вдома одягу. Для кофти та сорочки вимірюється довжина рукава, для штанів – довжина штанини та висота посадки, для плаття чи спідниці – об”єм талії дівчинки.

Наскільки якісними виявились придбані дитячі обновки, можна перевірити за допомогою прання. Збереження кольору та форми буде індикатором якості речей, а це стане мотивацією для подальшої співпраці з обраним інтернет-магазином.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас