Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зустріти Китайський Новий Рік Тигра: поради фен-шуй, які допоможуть залучити удачу

Як зустріти Китайський Новий Рік Тигра: поради фен-шуй, які допоможуть залучити удачу
 

2022 рік Тигра за Китайським календарем наступає 1 лютого. Згідно з фен-шуй, напередодні Китайського Нового року варто відзначити: є важливі речі, які ви можете зробити в цей день, щоб залучити баланс та гармонію, а також процвітання у всі сфери свого життя.

Зустрічаємо Китайський Новий рік: що варто і чого не варто робити

Варто: приготувати святкову вечерю та запросити близьких.

Варто: поставити біля вхідних дверей Чашу Багатства або Грошовий горщик. Це може бути піала або склянка – будь-яка посудина, яку ви наповните монетами. Потім, щоразу приходячи додому, перевіряйте кишені та гаманець на наявність копійок та кидайте їх у Чашу, щоб символічно накопичувати багатство.

Варто: поставити на стільці або столі в південно-східному кутку будинку піднос з чайником і 4 чашками, наповненими солодким чаєм, щоб залучити удачу на весь рік.

Варто: опівночі відкрити всі двері та вікна на 10 хвилин, щоб дати старому року піти, а новому – прийти.

Не варто: позичати гроші перед Китайським Новим роком, інакше ви втрачатимете їх весь рік.

Варто: опівночі здійснити ритуал із «Прапорами бажань». Напишіть 9 бажань на прямокутних шматочках паперу та розвісьте їх на вулиці на високому дереві. Вважається, що на вітрі вони швидше досягнуть неба і збудуться.

Варто: обов'язково поставити на святковий стіл солодощі. Ідеально підійде для зустрічі Китайського Нового року печиво у формі Тигра – воно допоможе залучити удачу, процвітання, щастя та міцне здоров'я.

Варто: розпочати перший день Нового року за Китайським календарем у порядку та організованості. Тому напередодні свята рекомендується зробити хороше прибирання.

Варто: напередодні Китайського Нового року добре витерти пил і пропилососити, а потім прибрати всі ганчірочки, віники та щітки для прибирання пилу. У сам Новий рік прибирати пил ні в якому разі не варто, бо вважається, що тим самим ви змітатимете удачу.

Варто: прикрасити святковий стіл щасливими фруктами: ананас та круглі фрукти для нескінченного процвітання, апельсини для залучення золота, манго для зміцнення сімейних зв'язків та лимон для очищення від негативної енергії. На вікнах та дверних отворах рекомендується розвісити грона винограду.

Не варто: нікого вітати у спальні – це погана прикмета. Тому навіть літні та хворі члени родини наряджаються та сідають за святковий стіл.

Варто: поставити на святковий стіл «Піднос єднання». Це страва із 8 видів закусок. Для нього підійдуть різні горіхи та сухофрукти, але також до неї обов'язково варто додати солодощі. Такий піднос символізує достаток та процвітання – ним можна не лише пригощати гостей, а й дарувати його на честь свята.

Варто: очистити енергію в будинку перед Новим роком. У цьому допоможе спалювання сандалових паличок, дзвін у дзвіночок Тибету, всілякі молитви і мантри.

І нехай Новий рік Блакитного Водяного Тигра принесе лише найкраще у вашу оселю!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас