Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як освіжити потьмянілу шкіру взимку?

Як освіжити потьмянілу шкіру взимку?
 

Взимку нашій шкірі доводиться несолодко через морози та вітри на вулиці, а також через гарячу воду та опалення, якими ми намагаємося зігрітися вдома. В результаті шкіра стає чутливою, блідою та сухою; того звичайного набору доглядаючої косметики їй стає недостатньо. То що ще можна зробити, щоб поліпшити її вигляд і самопочуття в зимовий період?

Рекомендації по догляду за шкірою під час холодів та морозів

Уберегти шкіру від подразнень, сухості та чутливості в морозний сезон допоможе кілька нескладних порад: пийте більше води, вмивайтеся теплою (а не гарячою) водою, додайте у свій раціон більше продуктів, насичених омега-3, та натуральних чаїв, багатих на антиоксиданти. А також зробіть догляд за шкірою повним та комплексним:

1. Очищення. Зима – найкраща пора року для пілінгів, тому що через низьку активність сонця ви не ризикуєте отримати непривабливу пігментацію. Механічний або фізичний пілінг – вибирати вам, але пройти курс таких процедур у салоні або вдома обов'язково варто. Ваша шкіра віддячить вам свіжим, сяючим, оновленим виглядом.

2. Зволоження. У холодний сезон шкірі потрібне додаткове зволоження, тому до улюблених кремів додайте ще й живильні маски. Вони допоможуть відновити еластичність шкіри та наповнити її клітини необхідною вологою. Ін'єкції гіалуронової кислоти або пептидів також стануть гарним доповненням до комплексного догляду.

3. Вітаміни. Вони також необхідні для шкіри в зимовий період. Крім різноманітного та збалансованого раціону зміцнити захисний бар'єр дерми допоможе косметика із вмістом олії ши, авокадо та вітаміну Е. Масажі обличчя допоможуть шкірі краще засвоювати корисні компоненти та виглядати ще краще.

4. Безпека. Взимку переходьте на жирні креми та лосьйони на основі масел ши, жожоба, соняшника та кунжуту. Вони багаті антиоксидантами і живитимуть і захищатимуть шкіру якнайкраще. Не забувайте і про захист від сонця, адже через холод ви можете недооцінювати його активність.

Взимку наша шкіра вимагає особливого догляду, і ці поради допоможуть підтримати її в період холодів та морозів, щоб і зараз виглядати чудово, і зустріти весну у всій красі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас