Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Особливості відпочинку у Східниці з дітьми

Особливості відпочинку у Східниці з дітьми

Через обмеження, пов'язані з поширенням коронавірусу, значна частина туристів відмовилася від поїздок за кордон. Тому деякі з туристів, які планують відпустку, знаходяться в роздумах і не розуміють, куди можна поїхати відпочивати, не покидаючи межі рідної країни.

Що робити в Східниці з дітьми?

В Україні велика кількість мальовничих місць, які зможуть здивувати як досвідченого туриста, так і новачка. Одним з найбільш популярних напрямків вважають Карпати, а також курорти з мінеральними водами, такими як Трускавець, Східниця. Щоб оздоровити дітей, ідеально підходять готелі курорту Східниця, наприклад https://www.respecthotel.com.ua/vidpochinok-z-ditmi/, які розташовані у двох годинах їзди від Львова. Цей курорт відрізняється наявністю величезної кількості джерел з мінеральними водами, які призначені для лікування сечостатевої, видільної та дихальної систем.

Це хороший спосіб покращити здоров'я, поліпшити імунітет дітям, які часто хворіють. Тому сюди можна сміливо їхати з малюками, які нещодавно почали відвідувати дитячий садочок та регулярно хворіють. Селище Східниця знаходиться в долині, в оточенні смерекових лісів. Тому тут дуже чисте повітря, насичене фітонцидами. Крім того, поблизу селища немає промислових зон і забруднюючих повітря підприємств. Це один з найчистіших регіонів України.

Кому рекомендований відпочинок у Східниці?

Відпочинок в Східниці підійде для дітей, які страждають від зайвої ваги, ожиріння, а також бронхіальної астми. Тут широкий вибір фахівців, які проведуть всі необхідні дослідження, а також призначать дитині оздоровчу дієту, засновану на результатах аналізів. Дуже часто похибки в харчуванні викликають алергічну реакцію, атопічний дерматит і бронхіальну астму. Якщо вчасно виявити алерген, вдасться повністю позбутися небажаних наслідків і поліпшити здоров'я дитини. Мінеральна вода, яка знаходиться на території Східниці, стимулює травлення, обмін речовин, і покращує самопочуття не тільки дорослих, але і дітей.

Перелік процедур для відновлення дитячого здоров'я:

• масажі
• інгаляції
• вживання мінеральної води
• ароматерапія
• фізіотерапія

Готель Респект – це чудове місце для відпочинку з дітьми. Тут можна отримати не тільки повний спектр оздоровчих процедур, але ще і насолодитися басейном. Поки батьки зайняті відновленням власного здоров'я, можна скористатися послугами няні, а також аніматорів, які розважать дитину, граючи у розвиваючі ігри. В готелі є басейн та велика кількість різноманітних водних процедур, які сподобаються дитині. Зокрема це гідромасаж, джакузі і ванни з бульбашками.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас