Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

Тайм-менеджмент для молодої мами

Народження дитини перевертає життя жінки. Щоб це не був переворот догори ногами і щоб жінці не довелося досить тривалий час ходити на голові, їй необхідно терміново перебудовувати свій спосіб життя. Він і так перебудовується, про це поклопоталася її улюблена дитинка, мило усміхнена розбудженій мамі о 5 ранку, яка ще і відчайдушно кричала до 2 години ночі, звиваючись і випльовуючи повні молока груди. Але мама може взяти цей процес ломки старого життя в свої руки.

Як дізнатися, чи готова я і мій партнер стати батьками?

Жінка психологічно готова стати матір´ю, коли вона сама цього хоче, коли поряд з нею є надійний чоловік, якого вона представляє в ролі батька, коли вона досягла певного віку, який визначає вона сама, а не родичі чи подруги.

Взуття для малюків. Як правильно вибрати? Поради

Вибираючи взуття, батьки часто дивляться тільки на його зовнішній вигляд і вважають, що цього достатньо. Нажаль, часто в результаті неправильного вибору у дитини можуть виникнути проблеми з ніжками, яким насправді запобігти було дуже просто. Перше взуття для малюка - це пінетки. Ці маленькі милі м´які черевички підготують малюка до носіння взуття «серйознішого». Крім того, вони фіксують гомілковоступневий суглоб і підтримують щиколотку, що важливо для розвитку дитини.

Як фотографувати дитину?

Батькам завжди хочеться запам´ятати найяскравіші моменти життя свого малюка. З ростом доступності фототехніки, батьки стали більше фотографувати своїх дітей, і багато батьків роблять при цьому одні й ті ж помилки. Розглянемо найпопулярніші помилки батьків при фотографуванні дітей та шляхи їх виправлення.

Стали відомі кризові роки в сімейних стосунках

Психолог, автор проекту "Casual-psy - Психологія у повсякденному житті" Марія Пугачова розповідає, коли до любовної пари може заскочити криза у відносинах.

Цікаві ідеї для сімейної фотокниги

Дитинство дуже швидкоплинне, але є можливість зберегти усі зворушливі моменти, пов’язані з Вашою дитиною, за допомогою барвистої дитячої фотокниги. Це нове слово у світі цифрових фотографій. Незважаючи на досить малий час перебування на ринку поліграфічних послуг, дитячі фотокниги набувають все більшої популярності серед батьків. Особливістю такої фотокниги, на відміну від традиційних фотоальбомів з «кишеньками», є індивідуальність та унікальність – іншого такого просто не може бути!

Як звичайні фотознімки перетворити у якісний ілюстрований альбом за допомогою інтернет-сервісу друку фотокниг «Альбомчик»

З розвитком цифрових технологій у нас з’явилась можливість робити більше фотографій. У кожній родині вони зберігаються, напевно, у великій кількості. Для демонстрації дехто розміщує фото у мережі, інші друкують на принтерах і у мінілабах, ми ж пропонуємо оформити Ваші фотознімки як справжню фотокнигу.

Батькова депресія - чи є така?

Чи буває депресія у чоловіків, що недавно стали батьками? Чи є поява малюка причиною такого стану у чоловіка? І взагалі - чим вони незадоволені?

Перше купання - перші питання

Для всіх батьків перше купання малюка - подія особлива і хвилююча! Молоді матері іноді панікують: малюк занадто малий, він ковзає в руках, і потрібна вправність, щоб його утримати, особливо якщо новонародженому не подобається купання. Переживання матері під час першого купання природні, і краще, щоб їй допомогли справитися з цим близькі родичі, наприклад, мама або бабуся.

Дитячий фотоальбом майбутнього

Від самого народження малюка збирається величезна кількість дитячих фотографій. Деякі з них розміщують в стандартні фотоальбоми, роздруковують і ставлять у рамочки, дарують бабусям і дідусям. Однак більшість фотографій так і зберігаються на у цифровому вигляді та переглядаються вкрай рідко.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас