Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зимове весілля в Новий рік і на Різдво (частина 1)

Зимове новорічне весілля

Якщо хочете перетворити своє весілля на справжню казку, заплануйте його на різдвяні або новорічні свята. У чому переваги новорічного і різдвяного весілля?

По-перше, приголомшливий настрій, який охоплює в цей чудовий період всіх без винятку людей. А це означає, що гості прийдуть на весілля радісними і готовими до веселощів.

По-друге, при організації новорічного весілля можна трохи заощадити. Для проведення весільного свята можна найняти вже прикрашений в новорічному стилі ресторан - отже, не доведеться витрачатися на декор. Святкування весілля звільнить вас від необхідності збирати численних родичів за традиційним новорічним і різдвяним столом, адже всі ви зустрінетеся на весіллі. А це теж зменшить витрати, тим більше якщо у вас буде весілля 31 грудня. Алкогольні напої можна придбати безпосередньо перед святом - у свята оборот цього товару значно збільшується, тому і ціни знижуються.

Втім, головна мета - не заощадити, а перетворити весілля в казку!

Весілля на Різдво чи на Новий рік: місце проведення

Можна вибрати банкетний зал будь-якого ресторану. Його стиль за великим рахунком значення не має, адже новорічний декор будь-яке місце зробить казковим. Однак можливі більш привабливі варіанти. Наприклад, орендувати банкетний зал заміського готелю. У чому перевага цього рішення? У вас буде можливість вийти на вулицю, організувати феєрверк, пограти в сніжки, та й просто помилуватися чистим снігом. Вибирайте банкетний зал з каміном, який можна буде розтопити. Це зробить атмосферу затишнішою. Ще один варіант - орендувати садибу з величезним залом або заміський котедж з каміном і великою вітальнею, в якій можна буде не тільки розмістити гостей, а й організувати танцпол.

Новорічне і різдвяне весілля: вбрання

Вбрання нареченої

Велика частина сучасних весільних суконь - без рукавів і з відкритими плечима. Якщо наречена боїться замерзнути, можна вибрати оригінальне плаття з оксамиту або парчі з рукавами або віддати перевагу відкритій сукні, але запастися красивою шаллю. Є спеціальні моделі так званих зимових весільних суконь. До них додається шаль, пелерина або міні-жакет з рукавами. Плаття іноді оброблюються хутром або його імітацією. Якщо захочеться підкреслити новорічну тему, варто звернути увагу на блискучі сукні, прикрашені вишивкою, стразами, блискітками і т.п.

Що стосується кольору весільного плаття, то традиційне біле плаття підійде для зимового весілля максимально доречно. Однак можна додати кольорові акценти - наприклад, пояс і оборка на сукні можуть бути червоними або зеленими (кольори Нового року і Різдва). Кольорова обробка сукні нареченої повинна відповідати кольорам, що переважають в оформленні весільного свята.

Для пересування по вулиці нареченій знадобляться весільна шубка (накидка, болеро), рукавички або муфта. Можна навіть підібрати оригінальну хутряну шапочку.

Окремо хочеться сказати про прикраси для нареченої. Ідеальним рішенням будуть діаманти, схожі на крижинки. Підійдуть і інші прикраси, що викликають такі ж асоціації.

Костюм нареченого

Для зимового весілля нареченому варто вибрати костюм-трійку. Якщо наречена буде в білій сукні, нареченому можна зупинити вибір на чорному або сірому костюмі. Кольорова бутоньєрка підтримає кольорову обробку сукні нареченої.

Наряд свідка і сукні для подружок нареченої

Якщо весілля оформлюється в певних кольорах, наряд свідка або подружок нареченої зазвичай відповідає їм. Так, якщо ваше новорічне весілля буде оформлене, наприклад, в синіх і сріблястих тонах, то подружка нареченої може вибрати синє плаття з сріблястою обробкою, а свідок у цьому випадку вбереться у костюм з сріблястим відтінком.

Звичайно, численні обов´язки подружки нареченої на весіллі не дадуть їй довго сидіти на одному місці, але дівчина все ж може замерзнути, тому прекрасним рішенням стане плаття з жакетом, пелериною або шаллю.

Наряди для дівчаток-квіточок

Діти на весіллі - це на щастя. Дівчатка до того ж - ще й прекрасні помічниці. Зокрема вони можуть виконувати ролі дівчат-квіточок, які розсипають пелюстки троянд із красиво оформленого кошика. На новорічному або різдвяному весіллі варто використовувати для обсипання білі або червоні пелюстки, а також конфеті, мініатюрні сніжинки і блискітки.

Дівчинці-квіточці можна підібрати будь-яку гарну сукню для дівчинки на весіллі, але якщо це весілля в грудні або січні, можна вибрати маскарадний костюм - наприклад, костюм сніжинки або ельфа. Це буде дійсно казково: маленькі милі сніжинки, що обсипаютть нареченного і наречену білими пелюстками троянд і блискітками!

Гості

Родичі і гості, звичайно, прийдуть ошатними. Втім, наречений з нареченою можуть позначити дрес-код, відобразивши його у запрошеннях. Наприклад, озвучити кольоре весілля і попросити прийти у відповідних нарядах. Або запропонувати за бажанням з´явитися на новорічне весілля в маскарадному костюмі. Однак можна лише попросити про це, але ні в якому разі не наполягати. Інша справа - близькі люди. Буде гарно, якщо близькі родичі та друзі підтримають своїми нарядами кольорове рішення весілля. До речі, наряд для мами нареченої і нареченого на зимовому весіллі можна доповнити хутряними горжетками.

На вході в бенкетний зал гостям можна роздавати на вибір маски, шапочки Діда Мороза, Санти і снігуроньки, різдвяні ріжки оленя і т.п.

За матеріалами prazdnodar.ru

Наступна частина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас