Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зимове весілля в Новий рік і на Різдво (частина 2)

Зимове новорічне весілля

Різдвяне та новорічне весілля: декор

Кольори для оформлення новорічного і різдвяного весілля

Ідеально підійдуть такі колірні поєднання:

• Зелений і червоний;
• Зелений і золотий;
• Бордовий і золотий;
• Зелений, бордовий і золотий;
• Срібний і синій;
• Білий і золотий;
• Золотий і кремовий.

Поєднання білого і срібного є дуже зимовим, але досить нудним.

Весілля на різдво і новий рік: запрошення

Звичайно, в дизайні запрошення повинен бути присутнім зимовий, новорічний або різдвяний елемент. Швидше за все, запрошення потрібно буде замовляти, але в цьому є своя перевага - ваше весільне запрошення буде неповторним. Ви можете зробити його у формі сніжинки, ялинкової кулі або пляшки шампанського. Обов´язково вкажіть у запрошенні, що ваше весілля буде не простим, а об´єднуватиме в собі два свята.

Новорічний весільний кортеж

По місту, звичайно, доведеться їздити на авто. Однак декор весільних автомобілів може бути особливим: використовуйте замість стрічок - мішуру, а замість квіткової композиції - вінок, сплетений з ялинових гілок. Прикрасьте авто дзвіночками, підвісками зі сніжинками із пластику, сніговими шишками. Одним словом, використовуйте новорічний декор - так ви підкреслите стиль свого новорічного або різдвяного весілля, а ваш кортеж приверне максимум уваги. Підготуйте плей-лист новорічних пісень і мелодій - нехай саме ця музика супроводжує ваші поїздки в день весілля. Водіям можна надіти шапочки Діда Мороза або Санти.

Безпосередньо до місця проведення банкету можна підкотити на санях, що, звичайно, дуже символічно. Оленів вам навряд чи вдасться знайти, але цілком впишеться в стиль і трійка коней з дзвіночками. Кучера можна нарядити в Діда Мороза.

Декор місця проведення банкету

Можна використовувати будь-які новорічні прикраси: мішуру, гірлянди, ілюмінацію. Стіни і двері прикрасити вінками з ялинових гілок, шишок і стрічок. Якщо ви вибрали кольори для оформлення весілля, дотримуйтеся їх у всьому - починаючи від мішури і стрічок і закінчуючи серветками і бонбоньєрками. Варто використовувати і оформлення тканинами: білі та сріблясті драпірування створять асоціацію з крижаним палацом Снігової Королеви; бордові, зелені та золоті тканини і стрічки дозволять створити різдвяний настрій.

Можна навіть поставити велику новорічну ялинку або кілька маленьких. Цікаве рішення: прикрасити ялинку не звичайними прикрасами, а сувенірами (наприклад, маленькими сердечками з фотографіями молодят) і солодощами. Під кінець свята нехай гості «роздягнуть» ялинку - діти заберуть собі солодощі, а дорослим буде приємно отримати щось на пам´ять. До речі, під ялинку ж гості можуть класти свої подарунки.

Варто використовувати і аромадизайн. Для новорічного і різдвяного весілля підійдуть аромати хвої та цитрусових.

Якщо в місці проведення банкету є дворик з кущами і деревами, їх теж можна прикрасити ілюмінацією. На вході або в холі будуть дуже красиво виглядати льодові скульптури.

Декор весільного столу

Прикрасьте стіл свічками

Розставте плоскі тарілки зі штучним снігом, ялиновими гілочками і ялинковими іграшками. Посуд краще білий і прозорий(сніг і лід). Квіткові композиції можна доповнити сосновими гілками, шишками, ялинковими прикрасами.

Їжа і напої

Ви можете вибрати будь-які страви на свій смак, але потрібно подумати і про тих, хто поститься. Замовте смачні пісні страви. Варто включити в меню 1-2 страви, традиційних для Нового року і Різдва: запечену качку, салат «Олів´є», десерти з мандаринами та апельсинами тощо.

Замовте тематичний торт в зимовому, новорічному або різдвяному стилі: це може бути традиційний весільний торт, але прикрашений не квітами і янголятами, а сніжинками, бурульками і, можливо, фігурками нареченого і нареченої в образі Діда Мороза і Снігуроньки.

На додаток до традиційних для весілля холодних напоїв варто подумати і про гарячі. Навіть якщо в банкетному залі буде дуже тепло, все одно гарячі напої припадуть до смаку гостям і підкреслять стиль вашого зимового весілля. Це можуть бути грог, глінтвейн і гарячий шоколад. Гарячі напої подаються в кінці святкової вечері.

Бонбоньєрки для гостей

Приготуйте тематичні бонбоньєрки для гостей. Що покласти в бонбоньєрку на новорічному або різдвяному весіллі? Наприклад, маленьку снігову кулю, красиву ялинкову іграшку, різдвяні свічки і т.п. Зазвичай в бонбоньєрки кладуть і солодощі: наприклад, шоколад у формі серця. На зимовому весіллі можна подарувати гостям шоколад у формі ялинки або снігуроньки.

Важливий нюанс: Необхідно пам´ятати про те, що на новорічні та різдвяні свята у людей можуть бути свої плани, тому на таке весілля потрібно запрошувати задовго до свята - хоча б за півтора місяці. Можна і раніше.

Порада: Якщо ви хочете весілля 31 грудня або 1 січня, а загси в ці дні не працюють, не біда: можна офіційно зареєструватися в останні дні року, а в призначений день влаштувати символічну церемонію одруження в будь-якому красивому місці, а потім - весільне торжество.

За матеріалами prazdnodar.ru

Попередня частина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас