Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати їй на день Святого Валентина

Подарунок коханій на День Валентина

Безумовно, будь-які можливості обмежені розміром скарбнички, але ось кілька пропозицій для різного рівня витрат.

1. Квіти

Абсолютним лідером подарунків для жінки є квіти. Вони ніколи не набридають і завжди радують нас. Головне, це пам´ятати, що три гвоздички - це ще не букет. Якщо ви не відрізняєтеся вишуканою фантазією і художнім смаком, довіртеся флористам-професіоналам. Не забудьте описати вашу даму і який настрій ви хотіли б створити.

2. Шоколадні цукерки

Як би не були вони банальні, але коробка-сердечко наповнена улюбленими ласощами - це найкраща валентинка. Вона без слів розповість про почуття і подарує кілька приємних миттєвостей.

3. Комплект нижньої білизни

Це справа тонка і дуже інтимна. Якщо ви давно разом, довіряєте один одному, а також знаєте точний розмір обраниці. На жаль в цьому питанні вам ніякі вимірювання капелюхами і долонями не допоможуть.

4. Плюшевий ведмедик

Стандартний подарунок на Валентинів день. Підійде панночці, якій досі не набридло збирати плюшевий зоосад в будинку і в якої достатня для цього житлова площа.

5. Подарунковий сертифікат в спа-салон

Один з найбільш модних нині подарунків. Але головне, дуже дієвий: яка жінка відмовиться поніжитися на спа процедурах? Тим більше, що більшість сертифікатів припускають вибір процедури на розсуд клієнтки.



6. Викрадення до Європи

На думку багатьох опитаних дівчат, найбажаніший подарунок - бути забраною від усіх проблем і метушні. Куди вивозити? Вирішувати вам і вашому гаманцю. Можна просто подарувати букет квітів і забрати дівчину за місто. Можна відвезти в Пітер, Париж, чи, може, на безлюдний острів…

7. Подання

Можна дівчину не відвозити, а відвести. Виведіть її на концерт улюбленої групи, на романтичний спектакль або просто в кіно.

8. Екстрім

Якщо ви знаєте, що у вашої пані екзотичні пристрасті, наприклад до стрільби, подаруйте їй рушницю або пістолет, подаруйте їй набір для скелелазіння або дуже теплий і зручний намет - вона неодмінно оцінить ваші старання.

9. Романтика

Подаруйте романтичний вечір. Приготуйте вечерю (якщо вмієте, якщо ні – замовте в ресторані), розставте свічки, посипте підлогу пелюстками троянд - вона буде дуже щасливою від вас і вашої сміливості.

10. Любов

І, нарешті, подаруйте їй себе! Не забудьте прикрасити себе квітами і загорнути в подарункову упаковку. Приємного вам вечора!

За матеріалами unassvadba.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас