Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Етикет Дня Валентина для різних пар і не тільки

Етикет Дня Валентина для різних пар і не тільки
 

Наближається День Святого Валентина, і ми можемо помітити, як всі магазини навколо нас прикрашаються потихеньку сердечками, янголятами, солодощами тощо. Людям подобається ідея любові, і в день закоханих ми дійсно готові витратитися на те, щоб показати близьким людям свою любов.

На 14 лютого пари, друзі, батьки і діти намагаються показати одне одному свою любов, купуючи в подарунок валентинки, солодощі, квіти і різні подаруночки. У День Валентина у нас дійсно є безліч можливостей порадувати близьких нам людей. Але чи знали ви, що в день закоханих не кожен подарунок і не кожному доречний? Тут є також свій етикет.

Про те, на що варто звернути увагу при виборі подарунка на 14 лютого в кожній ситуації, ми розповімо далі.

Сімейні пари

Одружені пари і ті, що вже живуть разом, можуть вибирати в подарунок один одному буквально все, що завгодно! Від класичних букетів, шоколаду та прикрас, до подарунків-вражень – вас абсолютно нічого не обмежує. Хочете порадувати дружину новою шубкою? – Будь ласка. Це буде дуже приємний сюрприз! Як і квитки на концерт, подорож або абонемент в спа-салон. Жартівливі подарунки – також хороша ідея, але за умови, що ваш чоловік/дружина зрозуміє і оцінить гумор.

Пари, які зустрічаються

Для тих, хто поки що тільки зустрічається, найкращим подарунком стане не щось дуже особисте і персоналізоване, а щось більш «приземлене», що напевно сподобається вашій другій половинці. Це можуть бути квіти, щось з одягу або аксесуарів, солодощі, подарунковий сертифікат або ще що-небудь не надмірно дороге (щоб не викликати почуття обов'язку у одержувача). Пам'ятайте про те, що побачення в день закоханих може бути некомфортним, якщо ваші подарунки будуть дуже відрізнятися за вартістю.

Діти

Дітлахам, які хочуть щось подарувати своїм вчителям, вихователям, тренерам, можна купити щось із канцтоварів або ще якусь дрібницю, що відповідає їхній професії. Для однолітків хорошим вибором стане красива цукерка/шоколадка або валентинка, а також маленький подаруночок типу блокнотика, закладки або календарика.

Діти і батьки

Якщо ви хочете порадувати своїх дітлахів на День Валентина, солодощі до сніданку будуть для малюків дуже приємним сюрпризом. Також можна влаштувати ввечері сімейну вечерю з кіно або іграми. Своїм же батькам ви можете подарувати квитки в театр або на концерт, оплатити вікенд на двох або вечерю в гарному ресторані.

Друзі

Друзям теж можна підготувати подарунки на День Валентина. Їм сподобається все, що ви подаруєте, адже в ваших стосунках немає романтики, а тільки щира дружба. Вибрати можна будь-який подарунок – від шоколадки або набору цукерок до книги або квитків на концерт чи в спа-салон. Просто, що б ви не дарували, не вибирайте подарунок, який натякатиме на самотність (якщо у друга/подруги поки що нікого немає).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас