Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мода на колір: Чи потрібна вам ця річ?

Мода на колір: Чи потрібна вам ця річ?

Кожен новий сезон приносить модні кольори і відтінки, і багато жінок, щоб виглядати стильними придбавають собі блузки, кофточки, або плаття цих тонів, не піклуючись про те, чи пасюують ці кольори під їхнє обличчя, колір волосся і очей. Рано чи пізно стає шкода викинутих грошей, так як неправильно вибраний колір не підходить ні до шкіри, ні до очей, ні до волосся. І те, що недавно здавалося таким гарним, буде покладено в шафу, далеко і надовго. Деякі жінки взагалі не розуміють своєї помилки у виборі покупки і своїм зовнішнім виглядом, часом здатні викликати тільки здивовані погляди.


Молоденьким підходить майже кожен колір, але в міру наближення до середнього віку модниця, яка хоче одягатися зі смаком, повинна носити кольори і відтінки, які дійсно прикрашають її.

Звичайно, можна скористатися новим і модним кольором, але за умови, що він підходить не тільки до кольору вашого волосся та обличчя, а й до всієї зовнішності в цілому, відповідає вашому індивідуальному стилю. У цьому, все ж вирішальну роль відіграє швидше малюнок тканини і крій виробу. Так як всі кольори не однаково виглядають при денному і штучному освітленні, підбирати кольори краще за все в тих світлових умовах, в яких ви збираєтеся їх носити.

Іноді буває й так: костюм або сукня має приємний колір і фасон, і цілком вас влаштовує. Але вам доводиться вирішувати, чи варто цю річ часто і довго носити, або ж через кілька тижнів вона може вам смертельно набриднути. Набриднути так, що ви ніколи більше не зможете її одягти! Дамо просту пораду: вирішіть, що подобається вам більше: сама сукня чи ви в ній? Останнє набагато важливіше і якщо це так - надягайте сміливо.

Жінка зовсім не повинна ходити на роботу в костюмі темних тонів, але якщо колірне сполучення її одягу відразу впадає в очі, привертає надмірну увагу, це тільки дратує (між іншим, і чоловіків в тому числі). І ще одне правило: «чим яскравіша сукня, тим скромнішими повинні бути доповнення».

Повним жінкам все ж таки краще відмовитися від тканин з великими візерунками. Але такі ж матеріали можуть непогано виглядати на високих і худорлявих. І ще раз нагадаємо про те, що повинно бути відомо всім: вертикальні смужки роблять фігуру більш стрункою, горизонтальні ж навпаки, немов би «розширюють» її. Повні жінки можуть носити блузку з поздовжніми смужками, в поєднанні з темною спідницею, але не повинні одягати сукню з поперечними смужками.

За матеріалами anutkina.info

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас