Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки: герої мультфільму "Мадагаскар"

Бегемот

Кумедні картинки з героями яскравого дитячого мультику "Мадагаскар". На розфарбовках вони потрапляють у нові пригоди!

Лев на зебрі на жирафі на бегемоті Войовничі пінгвіни Я на сонечці лежу
Коктейль Ворожий лев Із кущів
Пливемо Догляд Утікачі
Лев слухає!


Скачати усі ці розмальовки в архіві (формат А4 - альбомний листок).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Друкована книга чи планшет? Переваги друкованого «олдскулу»

Нещодавно я стала свідком розмови двох першокласників, які жваво обговорювали останню прочитану книгу. Один хлопчик приніс книгу до школи і розповідав другу про неймовірні пригоди Карлсона. Ця сценка наштовхнула мене на думку – з яким все ж таки захопленням діти, які народились у вік цифрових технологій, читають паперові книги і обговорюють їх із друзями.

Меблі в дитячу кімнату – на що звернути увагу

Дитяча кімната – це місце, де діти проводять багато часу, тому вибір меблів дуже важливий. Давайте розглянемо кілька рекомендацій по вибору меблів, які можуть бути корисні для дитячої кімнати.

Чи можна відпочити, сидячи із дітьми? Ідеї, що допоможуть батькам

Батьківство – важка робота, яка потребує відпочинку – пояснюють психологи. Все частіше батьки відчувають занепад сил, бо їм важко постійно жити в режимі мультизадачності. Це впливає на їх енергетичний рівень, позитивне мислення та навіть на ефективність виховання.

МР-ангіографія: відповіді на найпопулярніші питання

Магнітно-резонансна томографія – обстеження, що дозволяє отримати надзвичайно точні двовимірні та тривимірні зображення внутрішніх тканин та органів без використання рентгену. А МР-ангіографія – це та сама томографія, тільки судин. За допомогою МРТ-технології діагност може отримати детальну картину стану кровоносних судин.