Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Цікаві ідеї новорічних вінків своїми руками

Цікаві ідеї новорічних вінків своїми руками
 

Звичайно, зима ще не прийшла. Але, коли настане грудень, на підготовку до Нового року у нас залишиться менше місяця. А цього, погодьтеся, зовсім мало. Тому, пропонуємо починати готуватися до цього грандіозного свята і виготовляти новорічні прикраси для свого будинку вже зараз. Потім їх залишиться лише розвісити)).


Яким би величезним не був вибір усіляких віночків в сучасних магазинах, всі вони досить схожі між собою. Так що, ось вам три оригінальні ідеї для новорічних вінків, які зовсім не складно зробити своїми руками.

Основою для віночка може послужити будь-яке кільце потрібного розміру - з пластику, дерева (наприклад, п'яльця) або навіть вирізане з міцного картону.


Новорічний вінок з пряжі та фетру

Рівномірно обмотайте основу вінка товстою пряжею (великим шаром, щоб основа вінка прийняла округлу форму). З фетру або кашеміру накрутіть трояндочок (закріплюйте їх нитками або клеєм) з намистинками у середині, виріжте листочки. Можна зробити й інші прикраси - тут справа за вашою фантазією. Всі ці квіточки / листочки приклейте або пришийте в потрібному порядку.

Ізюминку вашій прикрасі подарує лакована гілочка, прикрашена намистинами або гілочка скляруса - їх ви знайдете в будь-якому магазині декору. Готовий вінок можна повісити як просто на цвях, так і на атласну стрічку в колір прикраси.


Вінок з кольорового картону

Цей віночок ви зможете зробити разом з дитиною, якій буде так цікаво вирізати сніжинки! Підготуйте основу, кілька кришок від пластикових пляшок, щільний кольоровий картон (краще з блискітками або ж блискітки можна нанести), звичайний білий папір і маленькі намистинки. Виріжте з кольорового картону кружечки різних розмірів, по їх розміру підготуйте сніжинки. Сніжинки на картон краще наклеїти заздалегідь.

На основу клеєм «Момент» кріпимо великі кружечки зі сніжинками. Потім за місцем розташування маленьких кружечків приклеюємо кришечки, а на них - маленькі кружечки зі сніжинками. Прикрасьте сніжинки намистинками, щоб вінок був ще більш яскравим і святковим. Готово!


Вінок зі сніжинок

Для виготовлення цього вінка вам знадобиться лише основа, клей-момент і готові сніжинки з магазину. Познімайте зі сніжинок мотузочки і наклейте їх в пару шарів на основу. Можете покрити вінок блискітками, сріблястим спреєм або залишити як є. Повісьте його на широку стрічку - червону, білу або зелену, щоб надати віночку більше новорічного настрою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас