Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Безалкогольні коктейлі - смачні ідеї для дитячого свята

Безалкогольні коктейлі - смачні ідеї для дитячого свята
 

Безалкогольні коктейлі припадуть всім до смаку. Вони швидко готуються, дуже смачні і поживні. Безалкогольні коктейлі також стануть прекрасним доповненням до дитячого новорічного столу. Адже так хочеться шматочок літа взимку ...

Коктейль молочно - вишневий

У міксері або блендері збивається 50 г вершкового морозива, 3-4 ч. ложки вишневого соку і 3/4 склянки молока. Вся ця суміш переливається в високі красиві келихи. Прикрасити можна, поклавши в келих пару вишеньок.

Коктейль яблучно-м'ятний

Обварити киплячим цукровим сиропом шматочки яблук. Охолодити і долити яблучний сік (1 літр). На дно склянок покласти шматочки льоду, акуратно додати шматочки яблук і залити отриманою рідиною. Прикрасити коктейль листочком м'яти.

Коктейль молочний з ківі та бананом

У блендер кладемо почищені і подрібнені шматочки банана і ківі. Додаємо 2-3 ч.л. цукру, щіпку ваніліну і збиваємо до однорідної маси. Потім додаємо туди морозиво пломбір, і ще раз збиваємо. Потім додаємо 1, 5 склянки молока і збиваємо ще раз. Коктейль розливаємо по келихах і вставляємо трубочки.

Апельсиново - банановий коктейль

Освіжаючий цитрусовий коктейль. Лимонний сік - відмінне додавання.

У блендері збити очищений невеликий банан, 150 мл апельсинового соку і мед. Додаємо за смаком лимонний сік. Розливаємо рідина по келихах. За бажанням, можна прикрасити декоративним парасолькою.

Коктейль «Шоколадний»

Натерти на тертці 20 гр. шоколаду. Решту 80 гр. розламати на шматочки, залити 150 мл. гарячої води і збити в блендері. Додати 600 мл. молока і 4 кульки морозива. Ще раз збити. Розлити по келихах і покласти кульку морозива, посипати тертим шоколадом.

Тропічний коктейль

Для цього коктейлю потрібно: 3-4 ківі, 2 апельсини, 2 банани, 200 г натурального йогурту, цукор (за смаком), трохи яблучного соку, 20 р. молочного шоколаду.

Помити і очистити фрукти. Подрібнити і збити в блендері. Додавши йогурт і цукор збити ще раз. Якщо коктейль буде густим, можна розбавити його яблучним соком. Перш, ніж налити в келихи, його потрібно перемішати. Натерти шоколад на тертці і посипати ним коктейль.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас