Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новорічні прикраси з паперу

Новорічні прикраси з паперу
 


Що може бути цікавіше за вироблення прикрас з паперу? Це найдоступніше і просте заняття для діток і дорослих. З паперу можна виготовити все, що душі завгодно. Популярністю користуються саморобні ялиночки, які можна виготовити з гофрованого паперу або простого кольорового.


Для виготовлення ялинки потрібно зробити конус з картону, приблизно 15 см у висоту. Щоб ялинка була красивою і не просвічувалася, краще обклеїти її зеленим папером. Голочки роблять в стилі квіллінга. Нарізаються смужки розміром 1,5 х 15 см. Далі, слід зі смужки зробити бахрому і скрутити її в квіточки. Їх знадобиться штук 120.



Всі квіточки клеяться до основи (конусу). Потім можна зробити прикраси для ялинки. Прикрасити її можна і дощиком, і саморобними бантиками з паперу, і бісером. Якщо у вас є пінопласт, зробіть з нього кульки, обклеївши їх глітером.



Цікава ялинка, зроблена за тим же принципом, виходить також з газети. А взагалі з газети, обгорткового або кольорового паперу можна зробити зірочки - маленькі і великі. Для виготовлення таких зірок вам потрібно окружність, намальовану на папері, розділити на дві частини і скрутити конусом.



Щоб закріпити конус, його необхідно скріпити клеєм ПВА. Потім, на пофарбовану за кольором пінопластову кульку приклеювати маленькі конуси. Отриману зірочку за бажанням можна присипати блискітками або прикрасити.



З картону чи паперу можна вирізати різдвяний чобіток і красиво намалювати на ньому візерунки, прикрасити дзвіночками та дощиком. Або вирізати дві зірочки і з'єднати їх між собою.



З газети можна виготовити віночок. Для цього беруть кільце, обтягують газетою, потім вирізують кола однакового розміру, їх краї умочують в клей і блискітки. Потім їм потрібно дати висохнути, після чого круги скрутити і приклеїти до кільця, а краще прибити степлером. Цей вінок можна прикрасити гілочкою горобини або ялини, і повісити на вхідні двері.



Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас