Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новорічний декор: тренди сезону 2019-2020

Новорічний декор: тренди сезону 2019-2020
 

Новорічна пора – чарівний сезон, коли ми по-дитячому захоплюємося красою гірлянд і ялинкових іграшок, і, як малеча, віримо в чудеса. Звичайно ж, все це відбувається тому, що вулиці, кафе і магазини чудесним чином одягаються в новорічні декорації, і вдома ми хочемо створити ту ж саму атмосферу.

Новорічний декор просто не може бути негарним. Але для тих, хто хоче в цьому році декорувати свій будинок якісно по-новому або відповідно до останніх трендів, ми розповімо про те, які тенденції новорічного декору будуть особливо актуальні в цьому році. У цьому сезоні вони дійсно рясні і різноманітні!

Незважаючи на все різноманіття трендів в новорічному декорі, серед них можна виділити головну ідею - «sustainability» і турбота про навколишнє середовище, а також натуральні матеріали і елементи в оздобленні будинків. «Менше – значить, краще» - цим правилом рекомендують користуватися дизайнери, прикрашаючи свої будинки до новорічних свят. Простота, елегантність і якомога більше світла – керуйтеся цими порадами.

На противагу простому і мінімалістичному декору актуальні в цьому новорічному сезоні кольори яскраві і виразні: глибокий бордовий, темний синій, сірий, коричневий і класичний лісовий зелений особливо популярні, а на додаток до них – металеві кольори і текстури. Тільки в цьому році актуальний не блиск металу, а його приглушені, зістарені відтінки і текстури.

Новорічний сезон 2019-2020: трендові кольори

новорічні тренди 2019-2020У цьому новорічному сезоні дизайнери рекомендують комбінувати один яскравий, виразний колір з металевими елементами. Ні для кого не секрет, що кольори впливають на настрій, і для новорічного сезону краще вибрати щось тепле, адже навіть гірлянди в цьому році рекомендується вибирати з жовтими, а не білими вогниками. Та й щодо металів – актуальні жовті, рожеві і червоні відтінки, а особливо ефект іржі.

Не бійтеся експериментувати – темні, інтимні і романтичні кольори також стануть відмінним вибором для новорічних свят. Темний синій, глибокий зелений, насичений фіолетовий привнесуть в святкову атмосферу затишку і вишуканості. І не забувайте про натуральні відтінки – зелений на новорічні свята доречний в будь-якому випадку, і завжди буде виглядати святково і актуально.

Вантажні новорічні мотиви

Вінтаж – невід'ємна частина новорічних свят, адже це – час сім'ї і традицій. Тому у більшості з нас ще збереглися старі новорічні іграшки та гірлянди. В цьому році, замість того щоб купувати нові прикраси, декоруйте будинок старими – так ви створите особливу атмосферу. До них можна додати іграшки та декор, виготовлений своїми руками, щоб привнести ще більше домашнього затишку в атмосферу свят.

Ще один важливий «домашній» тренд цього новорічного сезону – це декор в скандинавському стилі: простий і чистий. Якщо вам вдасться знайти або виготовити такі прикраси, ваш будинок наповниться атмосферою сучасної простоти і вишуканості, в той же час з ноткою ностальгії.

Саморобний новорічний декор

Звичайно, для виготовлення новорічних прикрас ручної роботи потрібні певні навички, час і сили. Проте саме вони здатні зробити ваш декор унікальним і привнести в будинок по-справжньому казкову святкову атмосферу. Якщо ви все ж зважилися виготовити іграшки і прикраси до новорічних свят своїми руками, намагайтеся використовувати якомога більше натуральних, органічних матеріалів: свіжі ялинові і соснові гілки, шишки, гілочки евкаліпта і безсмертника, мох тощо.

Завершальні нотки

Святковий новорічний декор не буде завершеним, якщо буде сприйматися лише візуально. Тому постарайтеся наповнити свій будинок ароматами, які асоціюються у вас з чарами новорічних свят. Це можуть бути мандарини, кориця, імбирне печиво, ялинові гілки і т.д.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас