Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки коханим на День Святого Валентина

Подарунки коханим на День Святого Валентина
 

Наближається свято закоханих. А це означає, що скоро всі закохані пари будуть обмінюватися дивовижними подарунками та визнаватися один одному в любові. Свято 14 лютого - це зайвий привід показати, наскільки вам дорогий ваш обранець. Хочеться робити приємні сюрпризи та несподіванки.


Традиційно люди обмінюються маленькими листівочками - валентинками. Але крім цього хочеться ще якогось подаруночка. Так що ж подарувати нашим коханим в цей день?

Відмінним подарунком, на мій погляд, будуть товари для дому, аксесуари та різні дрібниці. Але дарувати каструлю або сковорідку коханій - це не комільфо. Чому? Тому що жінці хоч і потрібні такі речі і знадобляться в побуті, але їй хочеться чогось особисто для себе, що говорило б про вашу до неї любов, а не про любов до їжі. Це, мовляв, зайвий привід їй стояти біля плити і готувати.

Відвідайте магазин парфумерії, придбайте її улюблені парфуми або щось із косметики. Доречними будуть різноманітні набори, креми, туші і різні милі дрібнички. Адже в подарунку головне - не його вартість, а увага. Можливо, ваша дівчина або дружина давно мріяла про платтячко або блузочку. Зробіть спільний похід по магазинах. Так, деякі чоловіки не люблять походи по ринку або по магазинах, але ви можете стати справжнім героєм, готовим піти заради своєї дами серця на такий подвиг.

Впевнена, що одяг, куплений в цей день, буде нагадувати ту теплоту і любов, з якою він був куплений. Також дівчині можна подарувати щось із прикрас, біжутерії та аксесуарів. Можна також вибрати щось із індивідуальної техніки або те, що дівчина замовила вам сама.

У передчутті свята на пошуки подарунків відправляються і дівчата. Як відомо, романтиків зараз дуже мало. Тому тверезість і практичність у виборі подарунка - відмінний критерій, який допоможе вибрати хороший подарунок хлопцю. Якщо хлопець працює за комп'ютером або любить проводити за ним час, то можна подарувати який-небудь гаджет. Якщо у вашого обранця є автомобіль або він працює водієм, виберіть відеореєстратор або щось з автомобільних аксесуарів.

При виборі подарунка, ви повинні враховувати інтереси, захоплення та уподобання вашого чоловіка. Подарунок має бути доречним і красивим, і, звичайно ж, подарований від щирого серця. Можете зробити що-небудь власноруч. Адже найкращий подарунок - це подарунок, зроблений своїми руками і з любов'ю.

А відмінним доповненням до подарунка буде романтична вечеря. Замовте заздалегідь столик в ресторані і повечеряйте при свічках. Або приготуйте святковий стіл у себе вдома. Прикрасьте будинок сердечками, кульками, квітами та пелюстками троянд - незабутні враження вам гарантовані!

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас