Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Стиль техно в інтер´єрі

Стиль техно в інтер´єрі
 

Ми звикаємо до того, що інтер'єр і екстер'єр може бути різним. Так, існує багато різних стилів і способів облаштувати своє житло. Ось, наприклад, взяти незвичайний стиль техно. Він строгий, холодний, для нього характерні сувора геометричність, меблі зі скла і металу.


Такий стиль в інтер'єрі багато хто вважає незатишним, але він дуже продуманий і незвичний. Виник він у 80-ті роки як нова культура. У той час все змінювалося і прискорювалося. Нові технології, нова інформація породжували нові думки та стилі життя. Так і народився стиль техно.

Він підходить не всім людям. Скоріше, затишок і гармонію готові проміняти на технологічність нестримні натури. Їх приваблює метал і пластик, який всюди, гвинтові сходи, стіни з грубою фактурою. Так, такий стиль домівки підходить лише бунтарям-авангардистам, яким набрид затишок у домі, які прагнуть виділитися з натовпу і навіть в будинку хочуть вирізнятися серед усіх стандартних та класичних інтер'єрів.

У такому будинку поводишся розкутіше, і, напевно, тому такий стиль найчастіше зустрічається не стільки в житлових будинках, скільки в диско-клубах і кафе. Деякі вважають, що стиль техно дуже схожий з hi-tech стилем. Але різниця між ними в тому, що в техно – таки зустрічається більше деталей і світла. Джерелом світла може бути і лампа, і безліч підсвічувань, дрібних лампочок. Також віддається перевага неоновому світлу. Що ж стосується деталей, то вони можуть бути найрізноманітнішими.

Цей стиль інтер'єру по праву можна назвати творчим безладом. Адже наявність кабелів, проводів і дротиків, що стирчать в різні боки, говорить не про халатність і безлад, а підкреслює творчу сторону цього стилю. Стилю техно в основному характерні такі кольори, як сірий, хакі, бежевий, бордовий.

З м'яких меблів можуть бути крісла і дивани. Мабуть, це єдине затишне і м'яке містечко. Втім, і до них є деякі вимоги: вони повинні бути низькими, на коліщатках, на стільцях повинні бути чохли, зшиті з щільної тканини з безліччю кишень. Вітаються з меблів також безформні пуфи, які нагадують мішок, а також скляні маленькі столики на коліщатках.

Стиль техно - це не прояв хворої фантазії, а все-таки творчий і новий підхід до всього.

Автор: Зайцева Ірина

Дизайн фасаду не менш важливий, ніж інтер'єр будинку. Вибираючи матеріал для облицювання будівлі, обов'язково зверніть увагу на вініловий сайдинг, який є ідеальним співвідношенням ціни і якості, і підійде практично для будь-яких дизайнерських рішень. Дізнатися більше про сайдинг із ПВХ і замовити його ви зможете на сайті dah-if.com.ua.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас