Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яким має бути дитяче взуття для кожної з пір року

Яким має бути дитяче взуття для кожної з пір року
 

Ви - мама. А це означає, що ви як ніхто повинні піклуватися про свою дитину: годувати, поїти, одягати і взувати. Як тільки дитина починає ходити, відразу постає питання про вибір взуття. Адже кожна мама прагне купити своєму чаду красиву, зручну і якісну обувку.


Всі батьки піклуються про красиві і здорові ніжки свого малюка, тому вам потрібно з усією увагою поставитися до питання вибору дитячого взуття і купувати лише якісні і зручні черевики. Погода буває різною залежно від пори року. То ж і взуття повинно бути відповідним.

Вибираючи дитяче взуття для будь-якої з пір року, пам'ятайте, що перш за все воно повинно бути якісним і зручним, зшитим з натуральних або високоякісних синтетичних матеріалів. Саме таке взуття для своєї дитини ви зможете придбати в інтернет-магазині http://kids-demar.com - тут ви знайдете широкий асортимент польського взуття: стильного, зручного, надійного і по хорошим цінам.

Літо. Дитяче літнє взуття повинно бути комфортним, якісним, яскравим, дихаючим. Звернути увагу варто на те, щоб босоніжки відповідали розміру, тобто були по ніжці малюка. Устілка повинна бути з натуральної шкіри, підкладка також повинна бути натуральною. У цьому випадку, сандалі або босоніжки не будуть парити, і ніжка дитини не буде в них ковзати. Ремінці також повинні щільно облягати ніжку і не бути слизькими.

Також варто звернути свою увагу на застібку. Шнурівка або заклепки дуже не практичні. Найбільш відповідною застібкою вважається липучка. І вам, і вашій дитині з нею буде легко впоратися. До того ж, якщо ви дитину відправили в дитячий садок, вихователі там вам скажуть, що найбільш зручне взуття для дитини - це легке, практичне взуття, яке малюкові буде легко зняти.

Осінь, весна. Погода в ці пори року дуже мінлива, то тепло, то прохолодно. Тому потрібно підбирати чаду непромокальне, комфортну і тепле взуття. Варто звернути свою увагу на гумові чоботи. І навіть не думайте, що це пережитки минулого. Зараз моделі гумових чобіт дуже симпатичні і продаються в найрізноманітніших дизайнах. Але головне те, що гумове взуття чудово захищає від вологи.

На таку погоду також підійде взуття з ПВХ, тільки його внутрішня частина повинна бути обшита натуральним матеріалом. Зверніть увагу на те, що в демісезонному взутті підошва повинна бути товстою, щоб добре зберігати тепло. Вона повинна згинатися, щоб не псувати дитині ходу. Варто подбати і про зовнішній вигляд. Так, дівчаткам підійдуть черевички і легкі чобітки яскравих кольорів, а хлопчикам більше підходить щось нейтральне, але не сіре або звичне чорне, а стиль мілітарі, як варіант.

Зима. Зимове взуття має бути шкіряним, на товстій підошві бажано. Важливо пам'ятати про те, що нога дитини тільки формується, і кожному з батьків потрібно зуміти цьому не нашкодити. Тут важлива жорстка, висока п'ята - закритий носок і жорстка пяточка не дозволить нозі бовтатися. Зимові черевики, щільно облягаючи, добре фіксують ногу. Це захистить дитину від потертостей, а також дитина не буде мерзнути в ноги. І пам'ятайте: дуже важливо щоб взуття на всі сезони було з супінатором. Це захистить від такого поширеного явища, як плоскостопість.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас