Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Який парфум обрати на осінь?

Який парфум обрати на осінь?
 

Дні стають коротшими, а погода - холоднішою, і зараз саме час перейти з яскравих і свіжих літніх парфумів на більш теплі і насичені аромати, які асоціюються з домашнім теплом і затишком в холодну пору року. У той час, як для літньої пори актуальні легкі, ледь відчутні запахи, восени і взимку ми можемо дозволити собі більш багаті аромати, які влітку здавалися занадто важкими.


Як ви напевно знаєте, в парфумерії прийнято розділяти всі аромати на так звані «сім'ї» (наприклад, деревні, квіткові, цитрусові). І на осінь найкращим чином підходять східні, пряні і деревні аромати.

Так, наприклад, думаючи про осінь, ми відразу уявляємо собі гарні жовті, червоні, помаранчеві дерева і землю, вистелену таким же листям. Саме тому деревні аромати будуть найбільш актуальні для осені - вони підкреслять ваш романтичний настрій. Вибирайте деревний парфум з тонкими квітковими нотками, тоді він буде більш жіночним; насичені просто деревні запахи, як правило, краще підходять чоловікам.

Східні аромати також стануть вдалим вибором на осінь. Вони характеризуються насиченими солодкими, пряними, екзотичними нотками . Найчастіше вони базуються на ванільних і солодкувато-смолистих нотках , які дарують тепле відчуття домашнього затишку. І хоч східні аромати в більшості своїй жіночі, більш вдалими їх варіантами є парфуми з квітковими нотками.

Осінь - це період підготовки до зими і сезону свят. Ближче до кінця осені, коли свята вже на носі, а настрій яскравий і веселий, підкресліть це відчуття пряними парфумами. Кориця, гвоздика і верхні нотки цитрусових створять передсвятковий настрій і подарують більше яскравих емоцій.

З настанням осені зробіть сміливий крок і виберіть багатий, насичений аромат, який найкращим чином покаже ваш осінній настрій .

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас