Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо шапку малюкові

Вибираємо шапку малюкові
 

Зима вже не за горами, так що пора подбати про теплоту і комфорт вашого малюка. Однією з найважливіших деталей зимового гардеробу дитини, без сумнівів, є шапка.


Через голову людина, особливо маленька дитина, втрачає велику частину теплової енергії. Щоб ваш малюк не переохолодився і не захворів, на зиму йому потрібна хороша шапочка. Вибрати найкращу шапочку для дитини допоможуть наші поради:

1 . Зверніть увагу на терморегуляцію. У такій шапці дитина зможе перебувати тривалий час, при цьому, не перегріваючись і не переохолоджуючись.

2 . Закриваємо вушка. Вуха - саме незахищене місце, тому, вибираючи шапочку малюкові, зверніть особливу увагу на захист вух від сильного вітру і підвищеної вологості.

3 . Придбайте кілька шапочок для різної погоди. Не варто восени одягати на дитину зимову шапку і навпаки - завжди потрібно одягати крихітку по погоді.

дитячий одяг4 . Зверніть увагу на натуральні матеріали. Як відомо, натуральні матеріали краще вбирають піт і мають гарну терморегуляцію, на відміну від синтетичних.

5 . Попередній огляд. Щоб не викинути гроші даремно, перед тим, як купити вподобану модель, обов'язково дуже ретельно огляньте її на наявність дефектів при пошитті, і переконайтеся, що в ній вашому малюкові нічого не заважатиме, будь то звисаюче хутро чи колюча шерсть.

6 . Обов'язкова примірка. Перед покупкою шапки, необхідно обов'язково приміряти її, щоб вона добре сиділа на голові дитини, нічим не заважала, легко одягалася і знімалася на випадок самостійного переодягання.

7 . Шапка улюбленого героя. Щоб уникнути капризів малюка при одяганні шапки, виберіть таку модель, яка йому безсумнівно сподобається. Наприклад, відмінно підійде шапка улюбленого супергероя або мультяшного персонажа. Головне - щоб дитина була в захваті від неї!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас