Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати дошкільнику на Новий Рік

Що подарувати дошкільнику на Новий Рік
 

Новий Рік – саме довгоочікуване свято для будь-якої дитини, адже це час чарівництва і чудових подарунків від улюбленого Діда Мороза. О, як вони дивуються несподіваній появі подарунків під ялинкою, і з яким хвилюванням відкривають свої коробочки!



Що знайде ваш малюк під ялинкою цього року, залежить тільки вас, дорогі батьки. Іноді , вибираючи подарунок малюкові, ми самі впадаємо в дитинство і починаємо губитися у величезному асортименті дитячих магазинів. Щоб не розгубитися і купити крихітці саме той презент, який принесе багато радості і користі, зверніть увагу на наші рекомендації.

Подарунки дітям до 3-х років

Такому малюку все цікаво в цьому світі. У віці до 3-х років кожен день малюка наповнений неймовірними пригодами. Відмінним подарунком такому маленькому дитині стане конячка качалка або маленький мобіль, паровоз із залізницею, набір для малювання з яскравими фарбами, яскравий одяг або м'яка іграшка з улюбленим героєм мультфільму.

Подарунки дітям від 3-х до 5-ти років

У віці від 3-х до 5-ти років у дітей активно формуються смакові переваги. Тому подарунок варто вибирати з особливою обережністю. Придивіться до свого малюка і спробуйте з'ясувати, до чого він найбільше тягнеться. Так, одному хлопчикові сподобаються машинки, другому – конструктор, а третьому - взагалі пластмасовий автомат. Дівчатка в цьому віці намагаються бути схожими на маму, тому в якості новорічного подарунка юній принцесі напевно сподобається отримати набір дитячої косметики або гарне платтячко.

Подарунки дітям від 5-ти до 7-ми років

У період з 5-ти до 7-ми років дитину потрібно підготувати до школи. Тут вже машинки і ляльки поки що повинні відступити на другий план. Хлопчику можна подарувати футбольний м'яч або дитячий баскетбол, дівчинці – ковзани або ракетки для бадмінтону. Все це підготує малюка до фізичних навантажень, а для розумових відмінно підійде конструктор Лего з цифрами, іграшки з англійським алфавітом, улюблені книжки й казки.

Щоб дізнатися, про що саме мріяла ваша дитина весь рік, запропонуйте їй написати листа Діду Морозу (з вашою допомогою, звичайно), в якому вона би розповіла, що хорошого зробила у цьому році, за що хоче попросити вибачення, і який подарунок б хотіла отримати. Чарівних свят і щасливого Нового Року!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас