Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Конструктори Lego – найкращий подарунок дитині на Новий Рік

Конструктори Lego – найкращий подарунок дитині на Новий Рік
 

Копання Lego була заснована 65 років тому, і з тих самих пір випускає унікальні конструктори для дітей будь-якого віку. З кожним роком популярність компанії тільки зростає, а їхні знамениті конструктори завойовують все більше прихильників по всьому світу.


Конструктори Lego – найкращий подарунок дитині на Новий Рік. Вони не тільки корисні для різнобічного розвитку вашого чада, але і захоплять вашу дитину в новий світ ігор і можливостей.

Що примітного в цих конструкторах ? Так це те, що всі елементи будь-якої серії конструктора універсальні, і підходять один до одного. Таким чином, можна створити все, що завгодно, використовуючи не тільки різні випуски з однієї серії, але й абсолютно різні серії. На сьогоднішній день, корпорація Lego випустила більше тисячі різноманітних наборів конструктора , найпопулярніші з яких: Lego Рейнджери, Lego Зоряні Війни, Lego Сіті, Lego Друзі, Lego Дупло, Lego роботи, Lego замки, Lego хоббіти і т.д. А тепер детальніше про деякі з них .

Lego Дупло – чудова розвиваюча серія для найменших (підходить для віку від 1,5 до 6 років). Вона включає в себе ряд захоплюючих наборів для гри і навчання малюків. Найпопулярніші набори – це зоопарк, годування в зоопарку, магазин, сімейний будинок і аеропорт, познайомлять вашого малюка з різними тваринами, професіями та місцями.

Lego Рейнджери – серія захоплюючих конструкторів для юних любителів пригод у віці від 8 до 14 років. Головні герої – самотній рейнджер Джон Рід і його друг-індіанець Тонто - хранителі закону на Дикому Заході. Ця серія створена за мотивами однойменного діснеївського мультфільму і подарує купу емоцій вашому чаду.

Lego Сіті – найвідоміша серія від Lego, створена в основному для хлопчиків віком від 6 до 12 років. Вона допомагає вивчити різні міські професії та відмінно розвиває логічне мислення і фантазію. Вона включає в себе такі набори: Лего поліцейська ділянка, Лего пожежне депо, Лего виїзна поліція, Лего шахта, Лего аеропорт, Лего пасажирський потяг і ще дуже багато інших наборів.

Lego Хоббіти – найкраща серія конструкторів від Лего для любителів фантастичних історій про пригоди хоббіта Фродо і його друзів. Ці конструктори Лего випускаються всього з кінця минулого року. Вони допоможуть вашому чаду зануритися з головою у світ жадібних гномів, благородних ельфів, злих орків, величезних павуків і протистояння магів.

Lego Друзі – серія конструкторів для дівчаток, віком від 6 до 12 років. У місті Хартлейк живуть п'ять подружок – Стефанія, Міа, Олівія, Андреа і Емма. Кожна з них захоплюється своїм хобі. Наприклад, Стефанія мріє стати актрисою, Емма обожнює коней і хоче стати дизайнером, а у Олівії власна наукова лабораторія. Але всі вони просто обожнюють проводити весело час разом: ходити на виставки собак, сидіти в кафе і відвідувати салон краси.

Lego Гаррі Поттер – захопить будь-яку дитину світом пригод юного чарівника з Гогвартсу. Улюблені герої, чарівний поїзд, арена для гри в квідич, будиночок сімейства Візлі, будинок Хагріда, сам замок Хогвартс і багато іншого чекає юних шанувальників Гаррі Поттера. Розіграти будь-які сцени з книг і фільмів або придумати свої нові історії за участю улюблених героїв – що може бути цікавіше?

Секрет популярності конструкторів Lego в постійному моніторингу ринку споживачів – опитування дітей, спостереження за новинками і подіями у сфері розваг для дітей (нові книги, фільми і мультфільми). Завдяки цьому ви завжди зможете знайти конструктори з улюбленими героями чада і на будь-яку тематику!

Щасливого Нового Року Вам і вашим діткам!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас