Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як впливає дата народження на наше здоров’я?

Як впливає дата народження на наше здоров’я?
 

Астрологи стверджують, що схильність людини до хвороб, перебіг тієї чи іншої недуги залежить, окрім іншого, і від дати її народження. На сьогоднішній день вже науково доведено, що розташування планет у час народження сприяє розвитку талантів, впливає на здоров’я та долю людини. Існує навіть окремий напрям астрології – медична астрологія, яка вивчає зв'язок між здоров’ям людини і її знаком зодіаку.



Отже, пропонуємо коротку характеристику потенційно «проблемних зон» кожного знаку Зодіаку. На що варто звернути увагу?

«Проблемною зоною» Овнів вважається верхня частина тіла: голова, обличчя, верхня щелепа. Представники цього знаку частіше за інших страждають від порушень мозкового кровообігу, головних болів, мають схильність до черепно-мозкових травм.

У Тільців вразливими є щелепа, носоглотка, щитоподібна залоза, мигдалики та аденоїди, голосові зв’язки. Гайморити, ангіни, фарингіти – найчастіші хвороби представників знаку Тільця.

Близнятам найчастіше доводиться мати клопіт з плечовим поясом, руками, трахеями, бронхами і легенями. Часто Близнята страждають від пневмонії, бронхіту і бронхіальної астми.

Шлунок, печінка, сечовий міхур, кишківник є вразливими у Раків. Частіше за інших вони страждають від розладів травлення , є схильними до ожиріння.

У Левів більш вразливими є серце, м’язи спини, очі. Мають схильність до аритмій, порушень зору.

Слабке місце Дів – сонячне сплетіння, верхня частина живота. У них частіше бувають коліти, дизентерія, апендицит.

У представників знаку Терези проблеми частіше виникають із роботою нирок, сечовивідних шляхів, підшлункової залози. Терези є схильними до діабету.

Скорпіонам варто особливо пильнувати нижню частину живота (пряма кишка, статеві органи). Вони частіше страждають від хвороб репродуктивної сфери. Схильні до набряків.

«Проблемною зоною» Стрільців можна назвати кістки тазу, тазостегнові суглоби, сідничний нерв. У названих ділянках існує загроза травматизму.

Коліна і жовчний міхур завдають турботи Козерогам. Представники цього знаку частіше від інших страждають від ревматизму.

Водолії частіше за інших потерпають від судомів, болю у ногах, варикозного розширення вен.

У Риб вразливими є шкірні покриви, слизові оболонки і стопи. Мозолі, різноманітні висипання, плоскостопість, підвищена пітливість найчастіше турбують саме представників цього знаку.

Надіємось, дана інформація допоможе Вам застерегти себе від будь-яких проблем зі здоров’ям!

Автор: Марта Павлюк
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас