Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Речі, які можна назвати маст-хевом кожного жіночого гардеробу

Речі, які можна назвати маст-хевом кожного жіночого гардеробу
 

З кожним сезоном мода змінюється, і ми біжимо за обновками: купуємо новий одяг, взуття та аксесуари. Але є речі, які ніколи не виходять з моди і завжди готові нас виручити, коли нічого одягти. Їх можна комбінувати з модними новинками , а можна носити, як класику, яка завжди буде актуальною. Так що ж це за речі, які повинні завжди бути в гардеробі кожної поважаючої себе дамочки?

Речі, які повинні бути в гардеробі кожної жінки

1. Класична чорна сукня. Без неї будь-який жіночий гардероб буде неповним. Так що, якщо у вас ще немає чорного платтячка - вперед на шопінг! Маленька чорна сукня підходить під будь-який формальний або неформальний привід. Залежно від обраного взуття та аксесуарів, в ній ви зможете виглядати строго, розкішно, кокетливо. Чорна сукня врятує, коли зовсім нічого одягти і коли ви хочете виглядати просто і зі смаком.

2. Вишукана червона сукня. Такою у своєму гардеробі може похвалитися не кожна, але на стильну червону сукню також варто витратити гроші. Вона відкриває нашу дику, сміливу натуру. Носіть червону сукню з особливих приводів, комбінуючи з класичними чорними або червоними туфлями на підборах. І не обважуйте образ аксесуарами – ви повинні виглядати просто і вишукано.

3. Піджак. Цей предмет одягу потрібен не тільки чоловікам, жінкам без нього також не обійтися. Піджак по праву можна назвати одним з найбільш універсальних предметів жіночого гардеробу. Він прекрасно буде виглядати зі спідницею, брюками, джинсами і навіть легінсами. Піджак зробить ваш навіть самий повсякденний образ більш стильним, жіночним, елегантним. Для основи гардероба чудово підійдуть піджаки класичних кольорів: чорного, сірого, темно-синього, білого.

4. Біла сорочка. Її також можна по праву назвати маст-хевом жіночого гардеробу. У кобінаціі з джинсами, брюками або спідницею вона зробить ваш образ діловим, і в той же час дуже стильним. Якщо ви хочете виглядати не дуже строго, а більш жіночно, вибирайте сорочки з рюшами або мереживами. А якщо додати правильно підібрані аксесуари (намисто, браслет, наручний годинник), ваш образ буде дуже стильним і довершеним.

5. Пара хороших джинсів. Джинси - кращі друзі дівчат. Це, мабуть, самий зручний і універсальний предмет одягу. Під джинси підходить буквально все: футболки, сорочки, блузки, светри, піджаки і толстовки. Сині джинси, які добре на вас сидять і підкреслюють переваги вашої фігури, обов'язково повинні бути у вашому гардеробі.

6. Футболки. Обзаведіться кількома універсальними футболочками базових кольорів. Їх можна буде поєднувати з шортами, спідницями і джинсами. Білі, чорні і сірі футболки підійдуть практично під будь-який наряд. А яскраві модельки зроблять ваш образ яскравим в теплі літні дні і подарують тепло і позитив в холодні зимові.

7. Стильна сумочка. Вона чудово доповнить будь-який образ. У вас в гардеробі повинна бути хоча б одна універсальна сумочка під колір взуття – чорна, сіра або коричнева. Клатч теж не завадить, адже він стане найбільш вдалим варіантом на вечір.

8. Хороші аксесуари. Вони привнесуть у ваш образ родзинку. Стильний ремінь стане прекрасним доповненням до вашого щоденного наряду, а також він здатний перетворити просту сукню або блузку в дійсно модну річ. Хороше намисто додасть жіночності вашому образу, а різні браслетики можуть зробити його строгим і елегантним або більш простим і кокетливим.

9. Пара балеток. Вони дуже зручні і підходять під будь-який наряд. Вибирайте балетки нейтральних кольорів, щоб їх можна було взути під все. Або ж їх забарвлення повинно відповідати колірній гамі вашого гардеробу.

10. Пара туфель на підборах. Вони, безсумнівно, зроблять вашу фігуру більш витонченою, а образ – елегантним. Для початку обзаведіться парою чорних туфель на високих підборах – це класика. Потім виберіть і щось цікавіше (червоні, бузкові, білі), щоб, взуваючи їх, привертати до себе увагу.

11. Шарф. Він ніколи не зайвий. Шарфи актуальні в будь-яку пору року: взимку, влітку, навесні, восени. Серед величезного розмаїття кольорів, матеріалів і текстур ви зможете підібрати собі шарфик за смаком. А краще, якщо він у вас буде не один, щоб кожен наряд можна було підкреслити стильним шарфом.

12. Класичні сонцезахисні окуляри. Виберіть одну класичну пару окулярів, яка підійде під будь-який наряд. А потім можете поекспериментувати і підібрати ще кілька оригінальних моделей. Цей аксесуар не тільки захищає шкіру та очі від згубного впливу ультрафіолету, але й надає жіночому образу таємничості. Сонцезахисні окуляри актуальні не тільки влітку, адже восени , взимку і навесні теж чимало сонячних днів! А класична модель буде добре виглядати і з плащем, і з пуховичком, і з шубкою.

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас