Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Відпочинок в Хургаді з дітьми

Відпочинок в Хургаді з дітьми
 

Хургада – відмінне місце для відпочинку всією сім'єю. Якщо ви давно роздумуєте про тихий сімейний відпочинок, тоді це ідеальний варіант для вас. Вибравши це невелике курортне селище на південному сході Єгипту, ви ні на хвилину не пошкодуєте про витрачені гроші і проведений там час.



Чим примітний відпочинок в Хургаді? У першу чергу, прийнятними цінами і приємним сервісом. І хоч сам селище невелике, зате готелі простяглися на 40 км вздовж берега, так що вибрати є з чого.

Відпочинок в Хургаді – це також відмінний варіант для молодих сімей з маленькими дітьми. А хороший він: по-перше, недовгим перельотом (близько 4-х годин), по-друге, м'яким кліматом (крім літа), по-третє, схожою кухнею і наявністю російськомовних аніматорів практично в кожному готелі.

Славиться Хургада легендарним палацом «1000 і 1 ніч», розташованим в її південній частині. Цей палац по праву вважається «східним» аналогом Діснейленду. Малюки будуть у захваті від відвідування палацу, з усіма його різноманітними уявленнями про життя фараонів і іншими розвагами.

Більш старшим дітям і дорослим буде також цікаво зайнятися дайвінгом. На північний схід від Хургади розташований риф Абу Нухас. Він являє собою плоске коралове плато на глибині 1 м. Цей риф довгий час не був відзначений маяком, внаслідок чого раніше тут часто траплялися аварії корабля. Сьогодні тут можна помилуватися не тільки красивим рифом, різнокольоровими рибками і коралами, а й чотирма затонулими кораблями.

Тим, хто боїться ризикувати і пробувати себе в якості дайвера, кмітливі єгиптяни пропонують екскурсію на підводному човні «Синдбад», який здатен зануритися під воду на глибину до 25 м, щоб допитливі туристи могли вдосталь насолодитися всією красою підводного світу.

Хургада неймовірно багата всілякими розвагами. Так, любителі екстриму можуть зайнятися віндсерфінгом або прокотитися на квадроциклах по пустелі, допитливих можуть зацікавити 14 бедуїнських сіл або тури в древнє місто Луксор, а прихильників пляжного відпочинку чекають шикарні піски й тепле сонечко.

Приємного відпочинку!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас