Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Масажні ортопедичні килимки для дітей

Масажні ортопедичні килимки для дітей
 

Здавна народні цілителі вірили, що за допомогою масажів можна не тільки уникнути багатьох проблем зі здоров'ям, але і вилікувати складні захворювання. На стопі людини знаходяться активні точки, пов'язані з усіма внутрішніми органами, тому вкрай важливо для загального здоров'я надавати регулярний вплив на ці точки.



Грамотно підібраний килимок позбавить від багаторазових походів по кабінетах лікарів. Звичайно, використовувати ортопедичний килимок в домашніх умовах потрібно тільки після докладної консультації з лікарем, щоб не нашкодити ще незміцнілому організму дитини.

Сьогодні в основному випускаються універсальні масажні ортопедичні килимки, які підходять не тільки для дорослих, а й для дітей від 3-х років. Найбільш поширені килимки з різнокольоровими морськими камінчиками – вони перетворять лікувально-профілактичну процедуру для малюка у веселу гру.

Масажний ортопедичний килимок не тільки допоможе впоратися з плоскостопістю у дітей, але і вирішить проблему з викривленням постави, значно зміцнить суглоби ніг і поліпшить загальне самопочуття. У комплекті з масажними килимками для дітей є інструкція і приклади вправ, які рекомендовані саме для цього виробу.

Багато хто запитує, чи можна зробити такий килимок своїми руками? Звичайно ж можна, але краще купити готовий килимок, виготовлений професіоналами. Такі килимки лікарі розробляють на основі свого багаторічного досвіду, яким, на жаль, більшість батьків обділені. Економити на здоров'ї – собі дорожче.

Щоб масажний килимок приніс тільки здоров'я, а не додаткові проблеми, вибирайте виріб в перевірених місцях. Це можуть бути аптеки, лікарні, лікарі з великим досвідом роботи і хорошими рекомендаціями. Щоб ви не сумнівалися в якості, адже йдеться про здоров'я малюка, попросіть надати вам сертифікат якості. Будьте здорові і щасливі!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас