Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що краще: комплекс по догляду чи окремо підібрані косметичні засоби?

Що краще: комплекс по догляду чи окремо підібрані косметичні засоби?
 

Кожна жінка не раз стояла перед досить складною дилемою – вибрати комплекс по догляду за шкірою або підібрати окремі засоби. Питання, звичайно, неоднозначне, тому пропонуємо розглянути всі плюси і мінуси обох варіантів.

Комплексний догляд за шкірою

Комплексний догляд – це медичний термін, який має на увазі різносторонній підхід до очищення, захисту, зволоження, живлення і відновлення шкіри.

Плюси комплексного догляду очевидні: повноцінний догляд , максимально ефективний результат; при правильно підібраному комплексі, всі засоби в комплексі не тільки поєднуються один з одним, але і доповнюють один одного.

Якщо підібраний комплекс повністю вам підходить, тоді дуже скоро ви побачите ефект і позитивні результати. Професійні засоби по догляду не тільки наповнять клітини всіма необхідними мікроелементами, але і позбавлять шкіру від токсинів.

Що ж до недоліків, то вони менш помітні, але все ж є. Посудіть самі, всі ці комплекси розраховані на середньостатистичну людину, а у кожного організму є свої особливості. Всі ми різні і всі ми індивідуальні. Можлива така ситуація, коли якийсь засіб або два не підійдуть вам, і діти ви їх вже нікуди не зможете. Або, наприклад, знаючи особливості своєї шкіри, ви впевнені, що вам необхідно всього 2 засоби з усього набору, а купувати через них весь комплекс вельми нерозумно і накладно.

Окремо підібрані засоби по догляду за шкірою

Підбираючи індивідуально під себе кожен засіб по догляду, ви будете впевнені, що він максимально підходить саме вам. Плюс те, про що йшлося вище – так ви не зобов'язані купувати всю серію, а можете скомбінувати свій набір з улюблених засобів.

Головний мінус підбору кожного окремого засобу по догляду за шкірою полягає в тому, що якщо це засоби різних фірм або з різних серій, вони не будуть оптимально доповнювати один одного, а часом можуть навіть мати негативний вплив. Крім того , окремо куплені засоби можуть обійтися вам набагато дорожче, ніж укомплектований комплекс.

Вибір завжди залишається за вами, а ми вам бажаємо міцного здоров'я та невичерпної краси.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас