Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Якщо у Вас весілля взимку (частина 1)

Якщо у Вас весілля взимку (частина 1)
 

Ось, настав довгожданий момент: Ви готуєтесь до власного весілля! Звісно, кожна з нас мріє, аби цей день пройшов бездоганно, на вищому рівні. Якщо щаслива подія призначена на холодну зимову пору – це вносить деякі корективи в організаційні моменти, певні нюанси, які обов’язково варто врахувати при підготовці до Великого дня. Спробуємо розібратися…



Почнемо з більш романтичного: весільні фотосесії, проведені в засніженому лісі, на фоні замерзлого озера (і т. ін.) вражають своєю ефектністю, оригінальністю, адже природа, яка перебуває в оковах зими, додає особливої казковості і таємничості образам закоханих на її фоні. Проте, це за умови, що зима сніжна і морозна. В іншому випадку, доведеться шукати альтернативні варіанти для фотосесії, наприклад у студії (болото і голі дерева не додадуть особливої романтики Вашим весільним фотографіям, хоча… фотограф-професіонал завжди знайде креативне рішення у різних форс мажорних ситуаціях).

Ще одна деталь: якщо з погодою все ж пощастило (морозно і багато снігу) – детально продумайте, як ви будете зігріватися, адже навряд вдасться довго пробути на морозі і молодятам, і фотографу. Напоготові мають бути машини (якщо ви знаходитесь на природі, якщо ж в місті, - затишне кафе неподалік), куди можна заскочити, щоб погрітися усім учасникам фотосесії навіть через кожних 10 хвилин. Непогано було б запастися гарячим чаєм у термосі, чи навіть глінтвейном ;).

Продумуючи фасон сукні, також потрібно врахувати особливості зимових погодніх умов, навряд прозоре плаття з відкритими плечами виглядатиме гармонійно на фоні зледенілого озера (хоча, тут можна й посперечатися). У всякому разі, накидка, тепла елегантна шубка (чи щось в цьому роді) Вам точно знадобиться.

Не забудьте й про «утеплення» нареченого, адже, ніде правди діти, йому під час підготовки (та й на самому весіллі) приділяється дещо менша роль, в центрі уваги – однозначно наречена. Та ще й не всі чоловіки приділяють увагу таким деталям: «Костюм – є, сорочка – є, галстук, запонки… Я – повністю готовий одружуватись!» ;). А в день весілля може виявитись, що у коханого немає жодного елегантного варіанту верхнього одягу, який гармоніюватиме з класичним костюмом, і доведеться одягати спортивну куртку (ну, він звик одягати те, що є зручним, а про елегантність якось не особливо дбає – типова ситуація).

Продовження читайте у наступній статті…

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас