Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Якщо у Вас весілля взимку (частина 2)

Якщо у Вас весілля взимку (частина 2)
 

Отже, продовжимо аналізувати всі переваги та недоліки зимового весілля. Про одяг наречених й аксесуари ми вже говорили, а що ж стосовно взуття?



Замість туфельок радимо придбати елегантні чобітки (зі зрозумілих причин, погодьтеся: червоний ніс замерзлої нареченої зовсім її не прикрашає). Це (наявність чобітків замість туфель) абсолютно не зіпсує загального образу, а можливо, навіть, зробить його більш ексклюзивним. Не забудьте і про теплі рукавички (не розраховуйте, що Вас зігріють атласні чи мережевні), як альтернатива рукавичкам, може підійти муфта – оригінально і красиво, а ще – тепло та зручно. Коли святкування повністю переміститься в ресторан, – Ви запросто можете перевзутись у туфлі, тут вже й доречнішими будуть оголені плечі (якщо Ви все життя мріяли саме про такий фасон весільної сукні).

Якщо ж перейти до більш меркантильних речей: вигідно – не вигідно, зручно – не зручно, то зимове весілля тут однозначно «виграє». Адже Ви не зіткнетеся з довжелезними чергами в РАГСі і дату й час проведення церемонії призначатимете Ви, а не тітонька в тому ж РАГСі (виходячи з того, які дати й години ще не зарезервовані). Аналогічна ситуація з вибором ресторану, фотографа і відео оператора, перукаря, візажиста і т. п. Адже зима – не дуже популярна пора для проведення весілля, звідси й більш широкий вибір, знижки, акції, відсутність великої конкуренції, кілометрових черг… Виходить, гуляти весілля взимку – навіть дуже вдалий варіант. Насправді, пора року тут грає далеко не головну роль, Ви це самі добре розумієте. Головне, що Цей день поєднає Вас з коханим чоловіком на все життя!

Автор: Марта Павлюк

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас