Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як оригінально вручити валентинку коханому?

Як оригінально вручити валентинку коханому?
 

Валентинка - головний символ Дня Закоханих, яким не варто нехтувати, навіть якщо Ви приготували паралельно набагато коштовніший та більш вагомий подарунок. Адже це так приємно - отримати в найромантичніший день у році записочку від близької людини, в яку вкладена часточка душі. Колись ця листівочка потрапить випадково в руки, і спогади нахлинуть приємною хвилею емоцій.



Існує багато способів оригінально оформити валентинку, тут варто довіритись власному серцю, дати волю фантазії. Кожна жінка має власний стиль, почерк, у широкому розумінні цього слова, свою таємницю, існують певні деталі, які викличуть в того, кому, власне, валентинка адресована, потрібні асоціації, емоції. Тому тут ми радити нічого не будемо. А от як вручити особливий подарунок? Хочемо запропонувати Вам кілька ідей.

Один з найпростіших способів, який все ж буде цікавішим ніж варіант просто вручити любовного листа безпосередньо в руки коханому – вложити листівку із заповітним текстом в красивий конверт і вкинути в поштову скриньку, або передати записку через кур'єра, який, наприклад, завітає до Вашого милого на роботу чи додому. Можна, також, залишити любовного листа під склоочисником машини коханого. Інший варіант – оформити привітання у формі аудіо чи відеозапису та відправити через електронну пошту.

Якщо бажаєте заінтригувати милого ще більше, спробуйте розділити любовне зізнання на окремі фрази та записати їх на різних листівках, які коханий знаходитиме біля ліжка, біля дзеркала у ванній, на кухні біля кавоварки і т. ін. Або ж покласти валентинку поряд з приготованим Вами (з любов’ю!) запашного сніданку, а по квартирі розмістити записочки з підказками, які вкажуть дорогу до головної листівки.

Надіємось, Ви скористаєтесь нашими порадами, а коханий оцінить Ваші старання!

Автор: Марта Павлюк
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас