Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї з облаштування балкону і лоджії

Ідеї з облаштування балкону і лоджії
 

У більшості сімей балкон скоріше відіграє роль комори, куди складаються непотрібні речі. Сьогодні пропонуємо поміняти відношення до звичного нам балкону, як до додаткового простору, який можна використовувати з куди більшою користю. Давайте ж подивимося, як саме можна перетворити свій балкон.



Балкон – це чудове місце для відпочинку. І не має значення, відкритий він чи засклений, і в тому, і в іншому випадку можна поставити невеликий столик, пару крісел або невеликий диванчик і насолоджуватися ранковим сонечком або вечірньою прохолодою в затишній обстановці після важкого робочого дня за чашкою ароматного чаю або кави і улюбленою книжкою.

Ідеї з облаштування балкону

Якщо ви не знаєте, куди подіти зайві речі, тоді можете поставити невелику шафу або повісити полички уздовж короткої стіни. Це не займе багато простору , проте у вас з'явиться додаткове місце, куди можна прибрати сезонні речі.

Ідеї з облаштування балкону

Ще один чудовий варіант, який особливо зацікавить молодих матусь в декреті – це організувати на балконі робочий кабінет. Уклавши малюка спати, ви зможете пару годин спокійно попрацювати у відокремленій кімнаті. Невеликий столик для роботи, стілець і пара поличок для необхідних документів, і ваш особистий кабінет завжди у вашому розпорядженні.

Ідеї з облаштування балкону

Тим, у кого балкон приєднаний до дитячої кімнати, можемо запропонувати зробити невеличкий ігровий простір для свого малюка. Таким чином, у дитини буде окреме місце для ігор, і вам більше не доведеться збирати іграшки по всьому будинку. Звичайно, в цьому випадку безпека понад усе, тому спочатку доведеться подбати про це. А завдяки тому, що балкон легко провітрити, ваш малюк зможе постійно грати на свіжому повітрі.

Ідеї з облаштування балкону

Деякі домогосподарки, які обожнюють домашні квіти та вирощування «городу» на підвіконні, можуть перетворити свій балкон в оранжерею або теплицю. Також балкон може стати відмінним місцем для прийому їжі, майстерні для творчих особистостей, місцем для заняття спортом та іншим корисним простором, про який ви так довго мріяли.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас