Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Квіткові акценти на весіллі

Квіткові акценти на весіллі
 

Не тільки букет нареченої і бутоньєрка нареченого можуть бути з живих квітів. Флористичний декор здатний перетворити ваше свято на щось по-справжньому особливе – справжній квітковий бал, наповнивши місце проведення весілля ніжним тонким ароматом квітів. Сьогодні ми розповімо вам про додаткові квіткові акценти, які додадуть вашому святу свіжості і цікавих ноток.



Композиції на столах. Традиційно на столи прийнято ставити пишні квіткові композиції на високих ніжках (близько 70 см) або низькі розлогі композиції, щоб гостям було зручно спілкуватися під час застілля. Але останнім часом все більша кількість молодят намагаються відійти від класичного декору, виставляючи на столи невеликі букетики в банках, дерев'яних скриньках або вантажних пляшечках, обгорнутих мереживом, мотузкою, нитками і пряжею.

оформлення весілля живими квітами

Весільна арка. Церемонія одруження – ключовий момент у весіллі, коли вся увага належить виключно нареченому і нареченій. Якщо ви вирішили зробити виїзну церемонію, тоді не варто економити на прикрашанні арки – вона не тільки посилить ефект, але і залишиться в пам'яті на фотографіях. Весільна арка повинна бути органічним продовженням обраної стилістики весілля і вигідно підкреслювати красу молодої пари.

оформлення весілля живими квітами

Вінки. Мода на весільні вінки з'явилася відносно недавно, проте все більше наречених сьогодні вибирають квіткові вінки в якості додаткового акценту в образі. Вінки здатні додати ніжності образу нареченої, і підкреслити всю її красу.

оформлення весілля живими квітами

Картки для розсадки. Це ще одна чудова можливість не просто прикрасити стіл, але і порадувати гостей. Мініатюрні гілочки, перев'язані стрічкою, викличуть найсвітліші емоції у всіх рідних і близьких людей на вашому святі.

оформлення весілля живими квітами

Солодкий стіл. Багато пар відмовляються від традиційного весільного столу, віддаючи перевагу солодкому столу, адже далеко не всі гості досиджують до кінця торжества. Тістечка, цукерки, пряники і кекси, виконані в стилістиці вашого весілля, в поєднанні з ненав'язливими квітковими композиціями створять ідеальне місце для тих, хто вирішить поласувати.

оформлення весілля живими квітами

Прикрашати квітами можна все що завгодно, це лише мала частина ідей, які ви можете втілити на своєму весіллі. Флористичні можливості безмежні і здатні перетворити будь-яке свято в по-справжньому вишукане торжество.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас