Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи можна «запрограмувати» стать майбутньої дитини?

Чи можна «запрограмувати» стать майбутньої дитини?
 

Останнім часом з’являється все більше різних способів, теорій, які, начебто, можуть допомогти подружжю «спланувати» стать майбутньої дитини. Чи ефективні вони? - Мабуть, жоден з творців цих методик не запевнить, що вона дає 100% гарантію зачаття дівчинки або хлопчика, але кожна з них має свою теоретичну основу, яка цілком логічно пояснює, яким чином можна «замовити» стать майбутньої дитини. Про деякі з цих методик ми розповімо у даній статті.



Популярності зараз набувають дослідження французьких вчених, які доводять зв'язок між раціоном жінки за кілька місяців до вагітності і статтю майбутнього чада. За спостереженнями цих дослідників, якщо майбутня мама вживає продукти, багаті натрієм і калієм, то існує більша ймовірність, що у жінки народиться хлопчик. Якщо ж у меню переважають продукти з великим вмістом кальцію і магнію, то у жінки більше шансів народити дівчинку.

Ще один дуже популярний сьогодні спосіб "передбачати" стать майбутньої дитини - співставляючи групу крові потенційних батька і матері. За цим методом, хлопчик швидше народиться, якщо у чоловіка перша група крові, а в жінки - друга чи третя. Якщо перша група у жінки - швидше народиться дівчинка.

Модна сьогодні і теорія "програмування" статі майбутньої дитини, яка базується на циклічності оновлення крові її батьків. Цикл оновлення крові у жінок та чоловіків різний (у жінок - три роки, у чоловіків - чотири). Принцип даної методики такий: чия кров на час зачаття була молодшою - такої статі народиться дитина. Вік майбутньої матері ділять на три, батька - на чотири; чий показник буде більшим, той і має перевагу ("диктуватиме" стать).

Існує ще чимало інших способів, цілі таблиці та графіки, що мають допомогти спланувати стать чада, але, яку б з них Ви не обрали, – радимо ставитись до всього цього не надто фанатично, а, швидше, напівсерйозно. Адже не варто забувати – людина не всесильна і є речі, які нам не вдасться передбачити чи запрограмувати. Головне, чого маємо бажати – аби дитина справді народилася і народилася здоровою!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас