Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі колекції суконь для маленьких принцес

Найкращі колекції суконь для маленьких принцес
 

Кожна маленька дівчинка мріє хоча б раз відчути себе в ролі справжньої принцеси. Подарувати мрію не так вже й складно, а у відповідь ви отримаєте блискучий від щастя погляд своєї маленької модниці. Сьогодні безліч торгових марок випускають урочисті сукні для дівчаток, і ми хочемо поділитися з вами найкращими колекціями, які доступні у продажу на нашій території.

Crayon Kids

сукні для маленьких принцес

Колекція святкових суконь для маленьких дівчаток немов створена для того, щоб втілювати мрії юних принцес. Ці шалено красиві сукні виготовляються виключно в Америці і доставляються в різні країни. Усі сукні в колекції маркуються за зростом, так що ви зможете без проблем вгадати з розміром. Ще одна чудова особливість суконь від Crayon Kids – це тканина, адже в такому юному віці у дівчаток дуже ніжна шкіра, тому кожна маленька принцеса на святі буде почувати себе не тільки красиво, але і комфортно.

Perlitta

сукні для маленьких принцес

Нова колекція від італійських дизайнерів вражає витонченістю моделей. У них будь-яка дівчинка зможе відчути себе не тільки прекрасною принцесою, а й справжньою витонченою леді. До речі, крім суконь у колекції представлені також і різноманітні аксесуари для юних модниць. Тут ви знайдете вишукані обручі, гребені, діадеми для волосся, а також сумочки, рукавички і навіть болеро, які ідеально доповнять образ маленької принцеси.

VIDay collection

сукні для маленьких принцес

Вишукані сукні з витонченою багатою вишивкою від австралійських дизайнерів не залишать байдужою жодну маленьку модницю. Основні кольори колекції – білосніжний, кремовий і ніжно-рожевий. Всі моделі дивовижно прикрашені витонченим мереживом, перлами і квітами. Сукні з VIDay collection йдуть на зручній шнурівці з бантом ззаду, завдяки чому бездоганно сідають по фігурі.

Красива пишна сукня – мрія кожної маленької дівчинки. Подаруйте своїй крихітці можливість хоч на один вечір поринути в казку і відчути себе в ролі прекрасної принцеси, адже коли як не в дитинстві вірити в чудеса?

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас