Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як виглядати стильно під час вагітності?

Як виглядати стильно під час вагітності?
 

Крім здоров'я малюка і майбутніх пологів дуже багатьох майбутніх матусь турбує ще одна проблема – як продовжувати виглядати стильно під час вагітності? Перше, що хотілося б сказати, всупереч загальним стереотипам, вам не потрібно відразу ж переходити на великий мішкуватий одяг і запозичувати речі з гардеробу свого чоловіка. Знайдіть хороший інтернет-магазин з якісним брендовим одягом, такий як http://www.studio-fashion.com/ і продовжуйте одягатися стильно! Не обов'язково витрачатися на одяг для вагітних – вам просто потрібно перейти на одяг трохи інших фасонів. Але виглядати під час вагітності стильно зовсім нескладно, і наші поради допоможуть вам у цьому.



1. Правильно вибирайте білизну. Звісно, під час вагітності об'єм ваших грудей і стегон збільшиться. І якщо ви навчитеся правильно вибирати білизну, то будете почувати себе набагато комфортніше навіть в елегантній сукні, не кажучи вже про повсякденний одяг. Якщо ви відчуваєте себе комфортно і впевнено зсередини, то і для оточуючих виглядаєте набагато привабливіше. І тільки в цьому випадку ви захочете носити стильний одяг, а не ховатися під балахонами.

2. Уникайте вільного безформного одягу. Якщо ви і набрали пару кіло, це не означає, що ви повинні попрощатися зі своїм почуттям стилю. Просто змініть свій підхід до вибору одягу, зверніть увагу на нові фасони, яких ви не носили раніше. Так, вам безумовно підійде сукня-бочонок з високою талією, сукні А-силуету, а також всілякі блузочки і светри, що підкреслюють груди і вільні до низу, а прекрасно їх доповнять модні зараз кардигани.

3. Забудьте про високі підбори. Мало того, що на них ходити під час вагітності дуже складно, це ще й досить шкідливо. Тому найкращий варіант – це купити пару стильних балеток, які будуть універсальними і підійдуть практично під все. В них ви зможете ходити впевнено і виглядати стильно. Тільки зверніть увагу на те, що під час вагітності нога може збільшуватися на 0,5-1 розмір, тому краще купувати нове взуття з невеличким запасом.

4. Експериментуйте зі стилем. Вагітність – не привід розслабитися і носити що попало. Ваше цікаве положення – це ваша родзинка! До свого нового образу ви можете змінити зачіску, переробити деякі з речей свого гардеробу... Надихайтеся цим періодом і будьте чарівною!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас