Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї саморобних дитячих подарунків на День Вчителя

Ідеї саморобних дитячих подарунків на День Вчителя
 

Уже пройшло 1 вересня, і розпочався навчальний рік. Проте зовсім не за горами ще одне дуже важливе для всіх викладачів свято – День Вчителя. У кожної дитини є свій улюблений учитель, для якого він хотів би приготувати особливий подарунок. Забудьте про квіти і цукерки, які всім давно приїлися, а вірніше – доповніть їх милим подарунком, зробленим руками вашого школяра. Ми пропонуємо вам кілька ідей подарунків, які прості у виконанні і, незважаючи на це, оригінальні і не залишать байдужим жодного викладача.

Підставка для ручок і олівців

Це простий і, в той же час, цікавий подарунок, який неодмінно стане в нагоді вчителю. Крім того, таку підставку дитина може зробити і самостійно, без вашої допомоги. Для її виготовлення вам знадобиться лише непотрібна жерстяна банка, силіконовий клей і кольорові або прості олівці. Підготуйте банку і по периметру щільно обклейте її олівцями, використовуючи силіконовий клей або будь-який інший клей для творчості. Оберніть готову підставку мотузкою, щоб олівці не змістилися, поки подарунок буде сохнути. Потім зніміть мотузку і, якщо хочете, прикрасьте підставочку атласною стрічкою з бантиком.

подарунки на День Вчителя своїми руками

Ваза з кольорових олівців

Квіти – класичний подарунок вчителю, так чому б не піднести їх оригінально? Ця кольорова вазочка не лише яскрава і дуже симпатична, але і буде корисною викладачеві: по-перше, як ваза для квітів, по-друге, як набір олівців. Щоб зробити таку вазочку, знайдіть жерстяну банку і надіньте на неї пару тонких канцелярських резинок. Між банкою і резинками закріпіть різнокольорові олівці, а щоб резинок не було видно, зверху них пов`яжіть стрічку. Щоб зробити подарунок ще оригінальнішим, розфарбуйте стрічку як лінійку. Наповніть вазу водою, поставте в неї симпатичний букетик, а до стрічки можна прикріпити невелику листівочку – прекрасний подарунок на День Вчителя готовий!

подарунки на День Вчителя своїми руками

Набір першої допомоги для вчителя

Це коробочка з усякими дрібничками, які підніматимуть настрій вчителю кожен день. Щоб зібрати такий набір, знайдіть симпатичну коробочку (можна купити готову подарункову) і наповніть її всякими «потрібнотями». В коробочку можна покласти стіки улюбленої кави викладача або пакетики чаю (бірки на пакетиках можна замінити власними, роздрукованими на принтері), м'ятні цукерки, шоколадні батончики, кілька ручок і олівців, можливо, антистресовий м'ячик, і обов'язково – симпатичну листівку.

подарунки на День Вчителя своїми руками

Алфавітна ваза

Така ваза – мабуть, найпростіший із саморобних подарунків для улюбленого викладача. Навіть першокласнику при її виготовленні не знадобиться ваша допомога. Просто знайдіть дві склянки або баночку і стакан різного діаметру – так, щоб маленька посудина умістилася в більшу, і між їхніми стінками утворився простір. Заповніть простір різнокольоровими буквами або цифрами, навколо вазочку можна обв'язати стрічкою. В середину вази (в маленький посудину) налийте води і поставте красивий букет.

подарунки на День Вчителя своїми руками

Самодіяльність

Кожному вчителю неодмінно сподобається невеликий концерт в класі з дитячими виступами. Нехай дітки розучать пісні, вірші та поздоровлення, поставлять веселі сценки та подякують викладачам за їхню тяжку працю. Ну і, звичайно ж, не варто забувати і про святкове оформленні класної кімнати.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас