Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Цікаві ідеї для незабутнього корпоративу

Цікаві ідеї для незабутнього корпоративу
 

Не секрет, що від того, яка атмосфера панує в колективі, залежить успіх підприємства в цілому. А що може краще зблизити працівників, ніж чудовий веселий корпоратив, який допоможе згуртувати колектив і встановити дружню атмосферу на робочому місці? Сьогодні ми хочемо поділитися з вами чудовими ідеями того, як можна організувати незабутній корпоратив в офісі.



Корпоратив на свіжому повітрі

Вибратися всім колективом за стіни звичного офісу – дуже корисно й захоплююче. Свіже повітря, активні конкурси та розваги змусять кожного проявити себе з іншого боку, відмінній від того, як всі звикли спостерігати один одного в офісі.

Наймаємо ведучого

Прості посиденьки за столом навряд чи змусять усіх розслабитися, і, врешті-решт, все одно всі розбредуться по своїм компаніям за інтересами і ніякого ефекту від такого корпоративу не буде. Довірити проведення корпоративів можна професійному ведучому. Веселі конкурси, дружня атмосфера і забавні розваги допоможуть розслабитися вашому колективу і налагодити добрі взаємини.

Корпоратив в караоке

Караоке – чудове місце для відпочинку. Музика, танці та пісні – що може бути краще для корпоративу? Влаштувати справжнє караоке можна і в офісі. В такому форматі вечора можна влаштувати змагання на кращі вокальні дані або організувати змагання між відділами на знання пісень професійної тематики. В будь-якому разі, такий вечір доставить масу задоволення кожному члену вашого колективу.

Вечір шаржів

Ніщо так не зближує, як сміх. А подарувати масу емоцій і веселий настрій на корпоративі допоможе шаржист. Запросіть професійного шаржиста на корпоратив, і нехай поки всі будуть збиратися або перекушувати, він намалює дружні веселі шаржі на кожного працівника. Море сміху і буря обговорень забезпечена, рівно, як і приємна дружня атмосфера і прекрасний настрій. Тим більше що посміятися над собою завжди корисно.

Тематична вечірка

Останнім часом тематичні вечірки користуються величезною популярністю. І це не дивно, адже коли корпоратив передбачає певний дрес-код, всі співробітники приходять вже в настрої, відповідному своєму образу, і вам не доведеться хвилюватися про те, як налаштувати всіх на потрібний лад. Такий корпоратив дозволить оцінити творчі здібності кожного співробітника, подарує море веселих фотографій і яскравих вражень. Єдиний мінус – такий формат не підходить для колективів, де працюють літні люди, вони можуть просто не зрозуміти.

Як бачите, організувати незабутнє свято для всього колективу не так вже й складно, головне – трохи фантазії. Відпочивайте, святкуйте з колегами усі найважливіші події, і незабаром на роботі на вас чекатимуть не просто співробітники, а справжня сім'я.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас