Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати міжкімнатні двері

Як вибрати міжкімнатні двері
 

Як правило, роблячи ремонт, ми намагаємося продумати все до дрібниць – підлога, стіни, меблі, стеля, освітлення – все має бути ідеальним. І коли ремонт вже підходить до завершення, багато хто згадує про те, що абсолютно забули про міжкімнатні двері. Але вибір міжкімнатних дверей – не менш відповідальне заняття. Про те, як вибрати міжкімнатні двері і на що звернути свою увагу при покупці, ми розповімо вам далі.



Ми звикли, що найкращими дверима вважаються міжкімнатні двері з деревного масиву, вони ж, як правило, і найдорожчі. Якість таких дверей залежить від точного дотримання технологій обробки деревини на кожному етапі виробництва, в іншому випадку такі двері можуть розсохтися або набрякнути. Визначити чисто візуально якість виробництва таких дверей практично неможливо, тому краще купувати міжкімнатні двері з масиву тільки у перевірених виробників.

Не поступаються по красі і довговічності дверям з масиву і двері з комбінованих деревоподібних матеріалів. При цьому ззовні їх практично неможливо відрізнити від моделей з масиву, але коштують вони набагато дешевше. А завдяки спеціальній обробці, комбіновані міжкімнатні двері не схильні до дії вологи в приміщенні. Однак такі двері навряд чи можна назвати екологічними.

Останнім часом набули популярності міжкімнатні двері з ПВХ (полівінілхлорид). Такі двері здебільшого використовуються в комерційних приміщеннях, проте багато людей стали ставити їх і вдома в санвузлах, і це вельми виправдано – такі двері абсолютно вологостійкі і до того ж дуже легко миються.

Якщо ви хочете, щоби ваші міжкімнатні двері стали стильним доповненням інтер'єру і незабаром не розчарували настирливим скрипом і втратою форми, тоді ні в якому разі не здумайте економити. Хороші двері прослужать вам 10-15 років, у той час як більш дешеві аналоги можуть стати непридатними вже після року експлуатації. Тут, як кажуть, скупий платить двічі.

Бажаємо вам приємних покупок!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас