Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

10 речей, які ви повинні встигнути зробити між заручинами і весіллям

10 речей, які ви повинні встигнути зробити між заручинами і весіллям
 

Хлопець вашої мрії вам освідчився? Ви напевно неймовірно щасливі з цього приводу. Але чи розумієте ви, наскільки зміниться ваше життя після весілля? Шлюб – це дійсно дуже серйозний і важливий крок у житті кожного з вас, після заміжжя ваше життя вже не буде колишнім. Воно буде іншим, але не менш романтичним і захоплюючим! І саме тому ви повинні встигнути зробити все, що не зробите після весілля, а паралельно ще й встигнути підготуватися до найважливішого дня у своєму житті. Про всі ці важливі справи і піде мова в сьогоднішній статті.



Отже, що ви повинні встигнути зробити між заручинами і весіллям...

1. Насолоджуйтесь останніми «днинками свободи», проводьте час з подружками і живіть собі на втіху. Швидше за все, після заміжжя у вас буде набагато менше часу на все це.

2. Подбайте про свою зовнішність і приведіть в порядок фігуру – адже кожна дівчина мріє виглядати ідеально в найважливіший день свого життя, бути найкрасивішою нареченою для свого чоловіка.

3. Сплануйте весілля, про яке мріяли все своє життя. У цьому вам допоможуть весільний організатор, якщо ви наймали такого, а також родичі і подруги, які вже вийшли заміж і можуть розповісти про всі нюанси, якими може супроводжуватись весільне торжество.

4. Насолоджуйтесь зі своїм майбутнім чоловіком, так сказати, передчасним медовим місяцем, який напевно настав у ваших стосунках після заручин.

5. Знайдіть сукню своєї мрії – зараз у вас достатньо часу на те, щоб приділити особливу увагу пошуку або пошиву своєї ідеальної весільної сукні, про яку ви завжди мріяли. Знайдіть її, не йдіть на компроміси, адже, швидше за все, такий день у вашому житті більше не повториться!

6. Почніть думати про романтичну весільну подорож, в яку ви вирушите удвох. По-перше, так ви заздалегідь зможете визначитися з путівкою, і не будете все вирішувати в останній момент. По-друге, думки й розмови про медовий місяць (або навіть тиждень) допоможуть вам залишатися романтичними і щасливими серед передвесільної метушні.

7. Звичайно ж, влаштуйте дівич-вечір! Добре, якщо його спланує і організує ваша дружка. Якщо ж у неї немає такої можливості, не відмовляйтеся від цього веселого свята. Тільки одне АЛЕ: не влаштовуйте дівич-вечір в ніч перед весіллям, краще відсвяткуйте за пару тижнів до нього.

8. Реалізуйте вашу найбожевільнішу фантазію. Можливо, після весілля у вас вже не буде такої можливості.

9. Почніть ходити на танці. Зі своїм партнером, щоб поставити гарний весільний танець, а можна і самостійно, щоб бути ще й королевою танцполу на своєму весіллі.

10. Вирішіть для себе, чи дійсно ви готові до подружнього життя.

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас