Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Переходимо з літа на осінь: міняємо дитячий гардероб

Переходимо з літа на осінь: міняємо дитячий гардероб
 

Незважаючи на те, що за календарем осінь триває вже четвертий тиждень, холоднішати стало тільки зараз. При чому, погода почала змінюватися досить різко і несподівано. І начебто пальтечко ще рано одягати, але й перебувати на вулиці в легкому літньому одязі не так вже комфортно. Звичайно ж, кожна мама відразу починає перебирати дитячий гардероб і вибирати найбільш підходящі під даний перехідний сезон речі – і не дуже легкі, і не надто теплі. Ми пропонуємо вам 5 простих і недорогих способів «перебудувати» дитячий гардероб з літнього сезону на все ще досить теплу осінь.



1. Багатошаровий одяг. Це, мабуть, найголовніша порада на всі пори року. Коли вранці холодно, а вдень тепло, одягайте дитину в кілька шарів, наприклад: футболка, толстовка, жилетка. Тут будуть доречними всілякі речі з довгим рукавом: фланелеві сорочки, легкі светрики, толстовки, піджачки і жакети. Як тільки похолодає, додайте до одягу дитини додатковий шар – річ з довгим рукавом, і їй буде комфортно протягом цілого дня.

2. Колготки, колготки і ще раз колготки. Якщо мова йде про дитячі колготки, то їх багато не буває: тоненькі, теплі, трикотажні і махрові – вони прекрасно поєднуються з брюками, шортами, спідницями і сукнями, і стануть справжнім порятунком в непостійну осінню погоду.

3. Штани з відворотами. Ці милі дитячі штанці, які навесні служать як капрі, восени можуть перетворитися на справжні брючки. Просто відверніть запас на штанині і надіньте під брючки колготки, якщо на вулиці похолодало, і ваша дитина не замерзне в садочку чи школі протягом цілого навчального дня. Штани з відворотом – дійсно універсальна і функціональна річ, яку можна носити три сезони на рік: навесні, влітку і восени.

4. Жилетки. Також одна з найбільш універсальних речей дитячого гардеробу. Жилетки можна носити практично з чим завгодно, а зараз вони ще й дуже модні. Ця річ додасть ще один шар до дитячого наряду, але ні в якому разі не зіпсує його, а зробить ще більш стильним. Тим більше, що в жилетці набагато зручніше грати і бігати по вулицях, ніж в жакетах і куртках з довгим рукавом.

5. Черевики. Єдине, що завжди потрібно тримати в теплі – це дитячі ніжки. У цьому вам допоможуть демісезонні чобітки і черевички. Так, ви звикли, що вони дістаються з шафи тільки тоді, коли сильно холодає, але навіть в теплу осінь малюк може легко застудитися через недостатньо утеплені ноги. Купіть закриті черевики, які захистять дитячу ніжку від вітрів і дощів, холодного асфальту і калюж. Тим більше, що демісезонні чоботи і черевики дуже стильно виглядають навіть з короткими спідницями і платтячками, а також з брюками з відворотом. Так чому б не наслідувати цій тенденції світової дитячої моди?

Ці універсальні речі з дитячого гардеробу допоможуть вам плавно перейти від теплої погоди до холодів. Багатошаровий одяг і хороше взуття убезпечить малюка від застуд, викликаних непостійною осінньою погодою.

А поповнюючи гардероб своїх маленьких модників, рекомендуємо відвідати інтернет-магазин 4kids, де за самими демократичними цінами ви зможете придбати дитячий одяг на будь-який смак! Тут у широкому асортименті представлений модний, стильний і якісний одяг для хлопчиків і дівчаток будь-якого віку, а знижки і акції магазину допоможуть ще більше заощадити на шопінгу!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас