Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання за кордоном – легко і просто!

Навчання за кордоном – легко і просто!
 

Як кажуть, найкращі інвестиції – це інвестиції в освіту. Так, якщо ви бажаєте своїм дітям безхмарного майбутнього з престижною роботою, тоді радимо звернути увагу на закордонну освіту. По-перше, тому, що дипломи зарубіжних ВНЗ котируються набагато вище не тільки за кордоном, але і у нас в країні, а по-друге, освіту за кордоном не так вже й складно отримати.



Отже, якщо ви – батьки учня випускного класу, тоді ви напевно вже переглянули сотні варіантів того, куди ж краще вступати вашому чаду. Абсолютно всім батькам хочеться, щоб дитина могла отримати якісну освіту і при цьому зовсім не хочеться викинути ціле багатство на це. Але якщо освіта в наших ВУЗах стільки коштує, про закордонну освіту залишається тільки мріяти – думаєте ви...

А ось і ні. За останніми підрахунками виявилося, що середньостатистична вища освіта в Європі коштує не дорожче вітчизняної. Крім того, ряд університетів Європейських країн, таких як Німеччина, Греція, Чехія, Польща пропонує можливість отримання абсолютно безкоштовної освіти для зарубіжних студентів.

Для того, щоб поступити в іноземний ВУЗ, потрібно подати відповідні документи на національній мові, з чим вам завжди із задоволенням допоможе бюро перекладів в Києві, дізнатися більш детально про послуги якого ви можете на сайті kievpereklad.com.ua. Тут же ви зможете і завірити документи для подачі в посольство і університет. А далі, залишиться здати вступні іспити як і в національних ВНЗ і пройти невелику співбесіду. Як бачите, різниця не особливо велика, проте які перспективи відкриваються попереду...

Звичайно, не все так легко і просто, як може здатися з першого погляду. Справа в тому, що основна маса університетів пропонує безкоштовне навчання для іноземців лише державною мовою. Звичайно, якщо ваша дитина вчиться в школі, де викладається німецька на гідному рівні, тоді поступити і вчитися в іноземному ВНЗ їй не складе труднощів.

Але, от наприклад, чеську мову у нас в школах не викладають, що ж робити в цьому випадку? Чеська і польська мови входять в групу слов'янських мов, тому освоїти таку мову дуже просто, основній масі людей вистачає 2-3 місяців для цього. Та й велика частина університетів пропонує мовні курси для іноземців на базі навчального закладу, після яких значно підвищується шанс поступити в той чи інший навчальний заклад.

Навчання за кордоном – це прекрасна можливість отримати висококласну освіту з подальшою можливістю працевлаштування на території Євросоюзу. Хіба не про таке майбутнє для своєї дитини ви мріяли?!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас