Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитяча мода сезону осінь-зима 2014/2015 (частина 1)

Дитяча мода сезону осінь-зима 2014/2015 (частина 1)
 

Стає все холодніше, а це значить, що прийшов час поповнювати дитячий гардероб теплими речами. Думаю, кожна матуся любить вибирати і купувати речі для своїх модників. А враховуючи, що дитяча мода – це реально існуюча тенденція в наш час, ми рекомендуємо вам ознайомитися з основними світовими fashion-трендами сезону осінь-зима 2014/2015 перш, ніж відправлятися за покупками.



Для базового гардеробу цього року віддайте перевагу нейтральним тонам: сірому, темно-сірому, бежевому і верблюжому. Але не забувайте і про яскраві кольори, які завжди актуальні і скрізь доречні для маленьких модників. У сезоні осінь-зима 2014/2015 в моді будуть яскраві, насичені відтінки дорогоцінних каменів: кораловий, вишневий, червоний, помаранчевий, гірчичний, сієна, зелений, кобальтовий синій, фіолетовий і фуксія.

Тепер детальніше зупинимося на різних предметах одягу.

Куртки та пальта. Мабуть, верхній одяг є ключовим предметом гардеробу в холодну погоду. Вибираючи курточки і пальтечка для прийдешнього сезону, зупиніть свій вибір на речах з блочним забарвленням. Так, дуже актуальними в цьому сезоні будуть однотонні дуті курточки яскравих кольорів - вони в асортименті представлені в каталогах Бонпрікс та інших провідних брендів. Якщо ж ви подюбляєте більш стриманий стиль, вам напевно сподобається ще одна, майже протилежна модна тенденція. Особливо актуальні в цьому році пальто з фетру і вовняних тканин, як у дорослих. Якщо ваша дитина вчиться в школі, то краще за все вибирати верхній одяг під колір шкільної форми.

В'язані речі: светри, кардигани, жилетки. Подумайте про покупку в'язаних бавовняних і вовняних кардиганів в таких яскравих кольорах, як: свіжі відтінки цитрусових (лимонний, лаймовий, апельсиновий, грейпрутовий), вишневий, кобальтовий синій. Або ж віддайте перевагу класиці в сірих і бежевих пастельних тонах.

Також хорошим доповненням до дитячого гардеробу як для хлопчиків, так і для дівчаток стануть класичні в'язані жилетки в жовтому, червоному або синьому кольорі. Актуальними в цьому сезоні будуть усілякі жилетки і толстовки з флісу і штучного хутра – ідеальне рішення для багатошарового одягу, який вважається найкращим варіантом на непостійну погоду. Зверніть увагу на червоні, сірі і сині толстовки для хлопчиків і рожеві, зелені і коралові – для дівчаток.

А для прогулянок в холодні дні ідеально підійдуть стильні дуті жилетки: вибирайте квіткові принти для дівчаток і блочні – для хлопчиків.

Зимові шапки. У цьому сезоні дійсно є з чого вибрати: шапки зі штучного хутра, милі шапочки біні з помпонами (балабонами), фетрові і флісові головні убори – всі вони будуть зігрівати дитячі голови, стильно доповнюючи вбрання маленьких модників.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас