Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мамине дозвілля – найкращі книги для читання

Мамине дозвілля – найкращі книги для читання
 

Ах, як же іноді хочеться хоч трохи побути наодинці і просто попити чаю і почитати цікаву книгу в тиші. Пропоную на ці вихідні відправити чоловіка хоча б на 2-годинну прогулянку з дитиною, а самій нарешті просто приділити час собі. Для тих, хто підтримує мою ідею, представляю добірку кращих книг для тихого спокійного читання. Кожен з цих творів по-своєму унікальний і цікавий. Читайте і насолоджуйтеся.

«50 відтінків сірого»

Цей знаменитий еротичний роман британської письменниці Е.Л.Джеймс був випущений в 2011 році, але вже за перший рік було продано більше мільйона його примірників. За популярністю роман «50 відтінків сірого» перевершив такі знамениті бестселери, як «Сутінки» і «Гаррі Поттер». Думаю, така популярність говорить сама за себе.

«Колесо часу»

Класичний твір О.І Купріна. Оповідання досить невелике, його цілком можна прочитати за пару годин. Чудова романтична історія однієї закоханої пари. В оповіданні дуже красиво і проникливо описані всі почуття і емоції, які тільки можна пережити, коли по-справжньому закохуєшся. Однак тим, хто любить книги з щасливим кінцем, це оповідання не підійде.

«Джен Ейр»

Класика англійської літератури, роман знаменитої письменниці Шарлотти Бронте. Це історія, яка свого часу підкорила увесь світ і сьогодні продовжує розбурхувати фантазію мільйонів людей. Прекрасний роман про любов, в найчистішому і найсвітлішому розумінні цього почуття. Якщо ви ще не читали цю книгу, тоді ви просто зобов'язані це зробити, а ті хто читав, думаю, із задоволенням перечитають її знову.

«P.S. Я люблю тебе»

Ще один бестселер від письменниці Сесілії Ахерн, який не так давно підкорив безліч читачів. За мотивами цієї книги була знята екранізація під назвою «Три метри над рівнем неба». Але ті, хто читав книгу, в один голос заявляють, що фільм не передає навіть сотої частини всіх емоцій, які доставляє читання даної книги.

«Ті, що співають в терні»

Знаменитий роман Колін Маккауі. Це неймовірно хвилююча історія кохання, яка змушує пережити бурю найяскравіших емоцій. Історія, довжиною в життя головних героїв, яку хочеться перечитувати знову і знову. Книгу по праву можна віднести до розряду найбільш захоплюючих з усіх романтичних творів.

Звичайно, у всіх смаки різні і, можливо, якийсь твір вам не сподобається, а якийсь заслужить почесне місце улюбленої книги. У будь-якому випадку, бажаю вам приємного читання!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас