Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Які мови найлегші для вивчення

Які мови найлегші для вивчення
 

Чи варто говорити про важливість знання іноземних мов ?! Деякі люди вважають, що знання рідної мови та основ англійської цілком вистачає для успішного життя. Ну, а як на рахунок подорожей? Адже далеко не скрізь люди зрозуміють свою мову або ламаний англійську, не кажучи вже про роботу або навчання. Або як на рахунок того, що вам, можливо, доведеться відмовлятися від унікальних можливостей, які вам підносить життя, тільки через незнання іноземних мов?



Як би там не було, але чим більше іноземних мов ви знаєте, тим краще для вас. Крім того, вчити мови і культуру інших країн неймовірно цікаво, і нехай поки що немає спеціальних курсів, крім англійської, знайти репетиторів для вивчення інших іноземних мов не складе труднощів. Ну а ми розповімо, які ж мови на сьогодні вважаються найпростішими.

Есперанто. Це найпростіша мова в світі. У ній все як чується, так і пишеться. Есперанто – штучно створена мова, яка була покликана полегшити спілкування людей у всьому світі. На її повне вивчення вам буде потрібно мінімум часу, правда, знайти інших «есперантистів» досить складно, так як розмовляє нею дуже мало людей.

Іспанська. З усіх реально існуючих мов іспанська мова гордо носить назву самої простої. У ній немає відмінків, а граматика, вимова і написання вкрай прості. Але при цьому іспанська мова дуже гарна. Якщо ви захочете відправитися в подорож по Південній Америці, тут англійська вам навряд чи стане в нагоді, тому що місцеві жителі в основному не знають її, а ось іспанською вас зрозуміють абсолютно всі.

Італійська. За складністю злегка поступається іспанській, хоча, загалом, теж дуже проста мова. Якщо ви вже вивчали будь-яку мову з індо-європейської групи, тоді італійську ви освоїте в лічені місяці. Також, як і в іспанській мові, тут все пишеться так само, як чується, тому особливої складності при вивченні ця мова не викликає.

Французька, англійська і німецька вже відносяться до групи більш складних мов, так як в них присутня величезна кількість часів і всіляких умовних оборотів. Зате ці мови більш затребувані і напевно знадобляться в житті.

А взагалі, складність вивчення мови більше залежить від того, до якої групи належить ваша рідна мова (якщо до тієї ж, тоді вивчення дасться вам легко), і від вашого інтересу. Якщо вам дійсно подобається мова, тоді ви з легкістю зможете її освоїти.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас